riječke stepenice 2024

Riječke stepenice 2024 | S impresivnih 11 modnih revija ovo će biti najveće modno događanje u Hrvatskoj, a održat će se u petak, 30. kolovoza

Riječke stepenice, 16. po redu glamurozni modni događaj koji će se održati u samom srcu grada Rijeke, na prekrasnim kamenim stubama pored Grand Hotela Bonavia, najavljuje odlične modne kolekcije. I dodajmo, ovaj najljepši ljetni event održat će se u petak, 30. kolovoza 2024. godine, u 20.30 sati. A donosi interesantan modni program koji će zasigurno zainteresirati i brojne turiste željne atraktivnog sadržaja. A Riječke stepenice su upravo to, jer im tradicija održavanja seže gotovo u punoljetnost. I dodajmo, kolekcije FW23 predstavit će Miau Couture, GiVa design by Kristina Zorčić, Boutique Rival design, Irena Anđelić Devčić, Damir TAU, hrvatski brand Calico mood, Selin boutique i LU LU design.

Riječke stepenice sa svojom dugogodišnjom tradicijom organiziraju se s ciljem promocije hrvatskog dizajna. Ali i upotpunjavanja turističke ponude s prikazivanjem kvalitetnog i sadržajnog programa, poticanja poduzetništva i gospodarske suradnje s pogodnostima za poduzetnike i obrtnike te promicanja kulture odijevanja, promocije za mlade dizajnere. Također, ova modna revija pruža i priliku učenicima koji se obrazuju za dizajnere”, rekla je Ivana Delač, direktorica modne revije Riječke stepenice.

“Ponosni smo na priliku koju dajemo mladima pa će tako svoj rad pokazati i učenici Škole za trgovinu i modni dizajn Rijeka. Modeli koje ćete vidjeti su rad učenica 3. razreda smjera dizajner odjeće. A one su Lana Vidić, Helena Beker, Nina Mohorovičić, Gabrijela Sivonjić i Antonela Martinković. Spomenula bih da su radovi rađeni pod mentorstvom profesorica tekstila Maje Bižace, Snježane Tus i Renate Štefan Barišić“, dodala je Ivana Delač.

Ulaz na sve modne revije koje vodi Davor Garić je za posjetitelje slobodan!

Pod Udruženjem obrtnika Rijeka iz Sekcije tekstila i kože s gošćama drugih udruženja obrtnika svoje kreacije prikazat će čak 14 obrtnica, a one su MY LEATHER STORY (Patrizia Sertić), CODE BY BOTUN (Duška Radotović), MIAU COUTURE (Gorana Nedić), LILIUM (Suzana Mužić), ADRIANA RAJČIĆ DESIGN, Krojački salon ELLA (Marinela Martinčić Knez), Krojački salon DAJANA (Dajana Hlača), Krojačko-uslužni obrt OK DESIGN (Jasminka Blečić), Boutique RIVAL Design (Senka Mitrović), ELA obrt za krojačke usluge (Sandra Jamić), Krojački salon SLAVICA (Slavica Stojanović), Krojački salon D’IMAGE (Željkica Kezić), MALI ATELJE TT (Tajana Tepšić) te S. A. HANDMADE (Sanja Antonin).

Dodajmo da će trendove za kosu prikazati stilisti studija Perman, a make-up novitete Paola Peček, Patrizia Jaklin i Greta Karamarko. A 16. Riječke stepenice zatvorit će modna revija LUZAR by Marina Sičić Oštarić. Ova modna dizajnerica dolazi iz Novalje, a u njemu kolekciju je, između ostalog, utkana i najljepša kruna s otoka Paga. A to je paška čipka…

Dodajmo i da će se s terase Grand Hotela Bonavia iz Dr. Vivian estetic’s kornera u pauzama između modnih revija javljati poznate osobe iz društvenog života i to u izravan televizijski prijenos koji ćete moći gledati na Kanalu Ri. A publika će osim u modnom spektaklu uživati i u glazbenom programu. Naime, samo za Riječke stepenice, DJ Sale For Love priprema posebnu glazbenu poslasticu. A after party održat će se u Azura lounge eat clubu. Napomenimo da je ulaz na modne revije, a koje vodi Davor Garić, slobodan za sve posjetitelje. Sve dodatne informacije o ovoj modnoj reviji doznajte na službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Riječke stepenice 2023

Tagged