billie eilish - birds of a feather | 2024.

Billie Eilish objavljuje “Birds of a Feather”, drugi singl sa svog novog albuma “Hit me hard and soft”

Billie Eilish objavila je drugi singl sa svog novog albuma “Hit me hard and soft”, a to je “Birds of a Feather”. I dodajmo, ovaj singl američke pjevačice odmah je došao na drugo mjesto Billboardove Global ljestvice, kao i Spotifyjeve Top Songs Global. A ovaj prozračan neo-new-wave singl emotivno ranjivog tona s temom ljubavi, stigao je nakon njezinog electro sync-rock hita “Lunch”.

Billie Eilish rođena je 18. prosinca 2001. godine u Los Angelesu. A ona je američka pjevačica i kantautorica koja je postala globalna senzacija svojim jedinstvenim stilom i zvukom. Njezin glazbeni uspon započeo je 2015. godine kada je sa samo 14 godina objavila pjesmu Ocean Eyes, koju je napisala i producirala sa svojim bratom Finneasom O’Connellom. Dodajmo, Billie je poznata po svom mračnom, introspektivnom pop zvuku i tekstovima, koji istražuju teme kao što su tjeskoba, depresija i međuljudski odnosi.

Njezin debitantski album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? iz 2019. godine donio joj je međunarodnu slavu. No, on je i osvojio više Grammy nagrada, uključujući nagrade za album godine, pjesmu godine i najbolju novu izvođačicu. Eilish je prepoznatljiva i po svom eklektičnom stilu. A on uključuje oversized odjeću i nekonvencionalne modne izbore, čime je postala ikona generacije Z. Ukratko, Billie Eilish nastavlja dominirati glazbenom scenom, redefinirajući suvremeni pop svojim autentičnim pristupom. A što ova glazbenica još radi i stvara provjerite na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Billie Eilish – Birds of a Feather & Lunch

Tagged