olimpijske igre pariz 2024 | olympic games paris 2024

Olimpijske igre 2024 | Zadnjeg, 16. dana igara, u nedjelju, 11. kolovoza, hrvatski sportaši nastupaju u atletici i vaterpolu

33. ljetne Olimpijske igre koje se održavaju se u Parizu, glavnom gradu Francuske, došle su do svog zadnjeg dana. Podsjetimo, Olimpijske igre su se održavale od petka, 26. srpnja do nedjelje, 11. kolovoza 2024. godine. A danas, u nedjelju, 11. kolovoza, igre su ušle u svoj šesnaesti i posljednji natjecateljski dan, a toga dana će se održati natjecanja u devet sportova i u svima će se dijeliti medalje. Dodajmo da i ovog zadnjeg dana hrvatski predstavnici izlaze na borilišta i to u dva sporta – atletici i vaterpolu. Što se tiče atletike, maraton trče Bojana Bjeljac i Matea Parlov Koštro, dok se naše Barakude bore za zlatnu medalju sa Srbijom. Taj finalni dvoboj je na rasporedu u 14 sati, osiguran je izravni televizijski prijenos, a više o susretu Hrvatska – Srbija doznajte ovdje.

Hrvatska i Srbija borit će se za zlatnu medalju olimpijskog vaterpolo turnira! Ovaj finalni susret na rasporedu je u nedjelju, 11. kolovoza 2024. godine, a igra se u pariškoj areni La Defense. On će početi u 14 sati, uz izravan televizijski prijenos za gledatelje iz Hrvatske i Srbije. Što se tiče Barakuda, to je njihovo ukupno četvrto ukupno olimpijsko finale, ali i treće ovogodišnje finale velikih natjecanja. Također, naši vaterpolisti su ovim plasmanom u finale osigurali i svoju 17. medalja s velikih natjecanja. Poput olimpijskih igara, svjetskih i europskih prvenstava.

Tagged