sad - francuska | košarka - basketball | usa - france

KOŠARKA UŽIVO: SAD i Francuska igraju finalni susret olimpijskog turnira u subotu, 10. kolovoza 2024. godine – gdje gledati prijenos?

SAD, točnije američki košarkaški “dream team” i Francuska, domaćin ovih 33. ljetnih Olimpijskih igara, igrat će finalni susret na olimpijskom košarkaškom turniru u subotu, 10. kolovoza 2024. godine. Ova utakmica se igra u dvorani Decathlon Arena – Stade Pierre Mauroy u Parizu, a počinje u 21.30 sati. I dodajmo, u susretu za treće mjesto igrat će Srbija i Njemačka. A sve što vas dodatno zanima vezano za taj dvoboj za brončanu medalju, doznajte ovdje.

Podsjetimo, Amerikanci su u polufinalu igrali protiv Srbije koju su pobijedili s 95-91. A ono što je zanimljivo je da su američki košarkaši velik dio utakmice bili u rezultatskom zaostatku, no na kraju su se ipak spretno i sretno provukli u finale gdje ih čeka Francuska. S druge strane, francuski košarkaši postali su prvi finalisti turnira na Olimpijskim igrama. Naime, u prvom polufinalnom ogledu domaćin Igara je pobijedio Njemačku sa 73-69.

“Bila je ovo velika utakmica i pobjeda koju ću dugo pamtiti. Naime, nisam siguran koliko mi je još ostalo od karijere i koliko ću još velikih utakmica odigrati. No, utakmica protiv Srbije je sigurno bila jedna od njih, a ovdje u Parizu se borimo za nešto veliko. Puno toga sam prošao u karijeri, puno toga osvojio i stvarno odigrao bezbroj velikih utakmica. Ova će mi pobjeda ostati u pamćenju kao jedna od najdražih”, rekao je 39-godišnji LeBron James, koji je ogled završio sa “triple-double” učinkom od 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice SAD – Francuska?

SAD i Francuska igraju finalnu utakmicu košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama koje se tijekom ljeta 2024. godine održavaju u Parizu. Ovaj se susret igra u subotu, 10. kolovoza 2024. godine, s početkom u 21.30 sati. Prijenos ove košarkaške utakmice bit će osiguran u Hrvatskoj i to na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, rezultat ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one procjenjuju da će lako pobijediti američki dream team. Tako je na pobjedu Amerikanaca kvota 1.05, na pobjedu Francuza je 12.00, dok neriješen rezultat ima koeficijent 20.00.

Više o košarkaškoj reprezentaciji Francuske doznajte na Wikipediji. Više informacija o reprezentaciji Sjedinjenih američkih država možete naći također na Wikipediji ili na mrežnim stranicama saveza na adresi usab.com. Više o ljetnim Olimpijskim igrama koje se održavaju u Parizu 2024. godine doznajte na Wikipediji. Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: LeBron James | USA Basketball Profiles

Tagged