srbija - sad | vaterpolo - water-polo | serbia - usa

VATERPOLO UŽIVO: Srbija i SAD igraju polufinalni susret olimpijskog turnira u petak, 9. kolovoza 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Srbija i SAD igrat će svoj polufinalni susret olimpijskog vaterpolo turnira u petak, 9. kolovoza 2024. godine. Ova utakmica će se igrati u pariškoj areni La Defense, a počet će u 14.30 sati. A istog dana, ali u 19.30 sati, u drugom polufinalu se sastaju Hrvatska i Mađarska. Više o tom susretu možete doznati ovdje.

Grčku smo završili. Bitno je za samopoudanje. Respektujemo Amerikance, neće biti lako. Imaju veliki broj šutera, sjajnog centra. Nema sada lakog posla, analiziramo ih čitav dan. Na nama je da zadržimo nivo agresivnosti, dobijamo tako slobodu u napadu. Imamo prostora da unapredimo igru, bićemo još bolji. Idemo ka našem cilju. Nismo još zadovoljni. Jako i iz sve snage i verujem da će sve biti dobro. Idemo sa 200 posto na njih, da prodjemo i taj korak”, rekao je Miloš Ćuk, jedan od najiskusnijih reprezentativaca Srbije.

“Amerikanci imaju odličan tim i vrhunske pojedince. Razmišljamo samo o našoj igri i vejrujemo u sebe. Za ovo smo se spremali i siguran sam da ćemo dati sve kako bi pobijedili i osigurali”, rekao je Strahinja Rašović. A slično kao Miloš Ćuk i Strahinja Rašović razmišljaju i ostali igrači Srbije. Ukratko, oni poručuju: “Dva cilja su izvršena. Ostao je treći i najvažniji, a to je maksimalan angažman u borbama za medalju.”

Vaterpolo uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Srbija – SAD?

Srbija i SAD igraju polufinalni olimpijskog turnira u vaterpolu. Ova utakmica se igra u petak, 9. kolovoza 2023. godine, u 14.30 sati. Prijenos ove vaterpolske utakmice bit će osiguran za gledatelje iz Hrvatske na Drugom programu Hrvatske televizije, a u Srbiji na TV kanalu RTS 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, povremeno ćete rezultat moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. A kladionice predviđaju da će pobijediti Amerikanci. Tako pobjeda SAD-a ima kvotu 2.20, pobjeda Srbije ima kvotu 2.50, dok neriješen rezultat ima koeficijent 7.00.

Više o vaterpolskoj reprezentaciji Srbije doznajte na Wikipediji ili na mrežnoj stranici saveza na adresi waterpoloserbia.org. Više informacija o reprezentaciji SAD-a možete naći na mrežnim stranicama saveza na adresi usawaterpolo.org. Sve dodatne informacije o Olimpijskim igrama koje se održavaju tijekom ljeta 2024. godine u Parizu doznajte na mrežnoj adresi olympics.com/en/paris-2024. Prijenos vaterpolo utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Magija Vanje Udovičića

Tagged