hajduk - slaven belupo | hrvatska nogometna liga | hnk hajduk split - nk slaven belupo koprivnica

NOGOMET UŽIVO: Hajduk i Slaven Belupo igraju susret 1. kola HNL-a na Poljudu u nedjelju, 4. kolovoza 2024. godine – gdje gledati prijenos?

HNK Hajduk i NK Slaven Belupo igrat će susret 1. kola Supersport Hrvatske nogometne lige u nedjelju, 4. kolovoza 2024. godine. Ova utakmica se igra na splitskom stadionu Poljud, počinje u 21 sat, a sudit će ju Zdenko Lovrić. Ulaznice za ovaj susret su u prodaji od srijede, 31. srpnja. A kao i do sada, do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba. I dodajmo, u isto vrijeme, ali na Opus Areni, igraju Osijek i Šibenik, a više o tom susretu doznajte ovdje. A kolo je otvorio Dinamo koji je na Maksimiru pobijedio Istru s čak 5:0.

“Iza nas su dobre pripreme i vjerujemo da smo spremni za hrabrih 90 minuta u Splitu. Moramo izdržati njihov pritisak na početku utakmice, a onda je sve moguće. No, utakmica protiv Hajduka je vjerojatno najljepši način otvaranja sezone, a dočekat će nas prepun Poljud“, rekao je Ivan Radeljić, trener Slaven Belupa. A cijeli razgovor s njim i Tomislavom Božićem možete pogledati u videoprilogu na kraju ovog teksta.

Dodajmo da se Hajduk plasirao u 3. kolo kvalifikacija Konferencijske lige i to nakon što su u dvije utakmice s ukupnih 2:0 pobijedili HB Torshavn s Farskih otoka. No, Bijeli već znaju protivnika, a on je slovački MFK Ružomberok. I podsjetimo, slovačka je momčad s ukupnih 3:0 poražena od turskog Trabzonspora u kvalifikacijama za Europsku ligu te natjecanje nastavlja u Konferencijskoj ligi. Prva utakmica je na rasporedu u četvrtak, 8. kolovoza, s početkom u 18.30 sati u Ružomberoku. A uzvrat je sedam dana kasnije na Poljudu s početkom u 21 sat.

Hajduk je protiv Slaven Belupa pripremio dvije formacije

“Pripremili smo se za dvije formacije koje Slaven Belupo igra. Jaki su fizički, imaju sličnost sa Ružomberokom i igraju na duge lopte. Imali smo video analizu prije današnjeg treninga, a mislim da sve ovisi o nama. Tražim pomoć ne samo od Torcide, nego od svih ljudi na stadionu, da se protivnik osjeća kao u paklu. Ako odigramo lošu utakmicu, zviždite nakon nje. Želim da za vrijeme utakmice stadion bude užaren”, rekao je Gennaro Gattuso, trener Hajduka, uoči susreta 1. kola SuperSport HNL-a.

“Prvo bih spomenuo utakmicu s HB Tornshavnom. Ja uvijek kažem da ako ne možeš zabiti, nemoj ni primiti pogodak. Mislim da to nije bila najbolja utakmica s naše strane, ali prošli smo. Imali su oni i opasnih prilika, a mogu za sebe reći da sam bio spreman na to. Oni su igrali na svom terenu na umjetnoj travi. Nisam igrao deset godina na toj podlozi i znao sam da će biti teško. Mislim da je to dosta utjecalo na našu igru. Naime, ako se promjeni dvadeset stupnjeva i podloga na kojoj igraš, naravno da će utjecati na nas. Ali izdržali smo i to je najvažnije. No, to je prošlo, a već u nedjelju, 4. kolovoza, slijedi otvaranje prvenstva i utakmica sa Slaven Belupom na Poljudu. Vjerojatno nas očekuje pun stadion, ali mi znamo što trebamo raditi. Ukratko, idemo punim gasom”, rekao je Ivan Lučić, vratar Hajduka.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos Kup utakmice Hajduk – Slaven Belupo?

Utakmica 1. kola Supersport HNL-a u sezoni 2024/2025 između klubova Hajduk Split i Slaven Belupo Koprivnica igra se na stadionu Poljud u Splitu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 4. kolovoza 2024. godine u 21 sat. A prijenos utakmice će biti osiguran na dva TV kanala – MAX Sport 1 i Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, rezultat ove utakmice ćete povremenom moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one procjenjuju da će pobijediti Hajduk. Tako pobjeda Bijelih ima kvotu 1.25, pobjeda Farmaceuta čak 11.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 5.50.

Više o nogometnom klubu HNK Hajduk doznajte na mrežnoj adresi hajduk.hr ili službenoj Facebook stranici. O klubu NK Slaven Belupo informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-slaven-belupo.hr ili klupskoj Facebook stranici. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Stožer Slaven Belupa najavljuje susret 1. kola HNL-a protiv Hajduka

Tagged