brant bjork trio | brant bjork - ryan gut - mario lalli | 2024.

Brant Bjork u trio formatu uz novozelandski Earth Tongue nastupa u Močvari u utorak, 30. srpanj 2024. godine

Legendarni glazbenik Brant Bjork u trio formatu dolazi na pozornicu zagrebačke Močvare. Ovaj koncert će se održati u utorak, 30. srpnja 2024. godine, a u Branta i njegov trio nastupit će i novozelandski Earth Tongue! A nakon ovog koncerta prisutni se pozivaju na Močvarinu terasu gdje će vruća srpanjska večera biti ispunjena desert rock atmosferom koja će vas teleportirati do Joshua Tree parka uz brzinski pit-stop na Novom Zelandu!

Brant Bjork već četvrt stoljeća sjedi na tronu kalifornijskog desert rock žanra. Nakon bubnjarskih palica Kyussa i formiranja Fu Manchua, zadnjih 20 godina proveo je u solo karijeri kao glavni vokal i gitarist. Ali i uz osnivanje vlastite diskografske kuće te hrpe ostalih raznih projekata. A 2023. godine trio formiraju frontmen i gitarist Brant Bjork i bubnjar Ryan Gut. A pridružuje im se i basist Mario Lalli, njihov stari prijatelj i desert rock pionir. Više o Brantu doznajte na njegovom Instagram profilu.

S dalekog Novog Zelanda dolazi nam heavy psych duo Earth Tongue! Njihov nastup uživo predstavlja savršenu mješavinu teških riffova i psihodeličnih melodija povezanih s jedinstvenim pjevnim aranžmanima. Ovo potvrđuje njihov životopis nastupanja s kultnim imenima kao sto su Queens of the Stone Age, Idles, Ty Segall, King Woman, Kikagaku Moyo i mnogi drugi. Čime se oni još bave doznajte to na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Brant Bjork Trio – Desertfest Berlín 2024 | Earth Tongue – Out of this Hell

    Tagged