duran duran | arena pula | 30.07.2024.

Duran Duran donose najveće hitove iz svoje 45 godina duge karijere u pulsku Arenu u utorak, 30. srpnja 2024. godine

Pop giganti, britanska grupa Duran Duran, nastupit će u utorak, 30. srpnja 2024. godine, u pulskoj Areni. A ovaj će legendarni sastav na svoj premijerni nastup u najljepšem amfiteatru donijeti najveće hitove iz svoje 45 godina duge karijere. I dodajmo, ovaj bend u Arenu Pula stiže nakon nastupa u Ateni, na Montreaux Jazz festivalu te Lucca i Monte Carlo Summer festivalima.

I sudeći prema posljednjim set listama publika iz brojnih svjetskih zemalja, publika u Areni će čuti hitove poput Hungry like a wolf, Rio, Save a prayer, A view to a kill, Wild boys, Girls on film, Come undone, The reflex, Notorious, ali i mnoge druge. Dodajmo da će se vrata Arene otvoriti u 19, a njihov nastup planiran je za 21:30 sati.

Što se tiče ulaznica za ovaj koncert, njih još ima. Tako se u prodaji nalaze ulaznice za Parter po cijeni od 95 i Travnjak po cijeni od 75 eura. Dodajmo da se ulaznica može kupiti putem online sustava Eventim. Također, napomenimo da će zbog odvojenih sektora vlasnici ulaznica za Parter u koncertni prostor ulaziti isključivo iz Istarske ulice. A oni koji imaju ulaznicu za Tribinu i Travnjak ulazit će iz Ozad Arene. Više o ovom velikom britanskom pop bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Duran Duran – Rio

Tagged