zemljani tenis teren | 2024.

TENIS UŽIVO: Novak Đoković i Rafael Nadal igraju meč drugog kola Olimpijskog turnira u ponedjeljak, 29. srpnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Novak Đoković i Rafael Nadal igrat će susret drugog kola Olimpijskog turnira u ponedjeljak, 29. srpnja 2024. godine. Ovaj dvoboj se igra na terenu Court Philippe Chatrier, a počinje u 13.30 sati. I dodajmo, ovo će biti dvoboj istinskih teniskih velikana. Točnije, igrat će 37-godišnji Srbin Novak Đoković, trenutno drugi igrač svijeta i 38-godišnji Španjolac Rafael Nadal, sada 161. igrač na ATP listi.

Podsjetimo, Rafael Nadal je susretu 1. teniskog Olimpijskog turnira svladao Mađara Martona Fucsovicsa sa 6-1, 4-6 i 6-4. S druge strane, Novak Đoković je sa 6-1 i 6-0 razbio Australca Matthewa Ebdena. A ovaj susret će biti njihov čak 60. međusobni dvoboj, a trenutačni omjer je 30-29 u korist srpskog igrača.

Posljednja dva njihova dvoboja dogodila su se upravo na ovim terenima, točnije u Roland Garrosu. Tako je 2021. godine u polufinalu bolji bio Đoković, dok je 2022. godine u četvrtfinalu slavio Nadal. A u Roland Garrosu su se ukupno susreli 10 puta, no, Nadal vodi s 8-2. No, jednom su se sreli i na olimpijskim igrama i to prije 16 godina u Pekingu. A tada je Rafael Nadal bio bolji u polufinalu, a na kraju je i osvojio svoje jedino olimpijsko zlato u pojedinačnoj konkurenciji. I dodajmo, za kraju, ova dva tenisača zajedno imaju čak 46 grands slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji – točnije, Đoković ih ima 24, a španjolski tenisač 22.

Tenis uživo: Olimpijske igre 2024: Novak Đoković – Rafael Nadal – gdje gledati susret?

Susret drugog kola teniskog turnira koji se igra u sklopu ljetnih Olimpijskih igara u Parizu igraju Novak Đoković i Rafael Nadal. A on je na rasporedu u ponedjeljak, 29. srpnja 2024. godine u 13.30 sati. Prijenos meča sa terena Court Philippe Chatrier bit će na TV kanalu RTS 1. Ukoliko ovaj teniski meč nećete moći gledati, rezultat ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one smatraju da će Novak Đoković lako pobijediti u ovom susretu. Tako je na pobjedu Đokovića kvota 1.20, dok je na pobjedu Nadala 6.00.

Prijenos ovog teniskog susreta uživo, video online ili livestream prijenosu možete pratiti na svim dostupnim platformama. A to su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori. Sve dodatne informacije o ljetnim Olimpijskim igrama ili kako se na engleskom zovu Paris Summer Olympics 2024 doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Nadal vs Djokovic | 2022 Men’s quarter-final Full Match | Roland Garros

Tagged