ferryscanner | discover croatia | 2024.

Ferryscanner je online platforma za pretraživanje i rezervaciju namijenjena pojednostavljenju procesa kupnje karata u brodskom prijevozu

Ferryscanner, platforma za online rezervaciju karata u brodskom prijevozu, najavila je širenje na hrvatsko tržište. Tako ova tvrtka poznata po pružanju učinkovitih rješenja za putovanje brodom nastavlja revolucionirati način na koji putnici rezerviraju svoje karte u brodskom prijevozu. A ovaj potez tvrtke dolazi kao “dio strateškog plana za jačanje globalne prisutnosti”.

Podsjetimo, Ferryscanner od osnutka tvrtke 2018. godine nudi karte za brodski prijevoz u 25 zemalja. A u sklopu međunarodnog rasta, Hrvatska ostaje ključni fokus i glavni prioritet. Trenutno je 114 brodarskih tvrtki uključeno na ovj platformi. Na listi su i četiri hrvatske tvrtke, dok sedam u Hrvatsku plovi iz Italije. I dodajmo, korisnici Ferryscannera sada mogu birati između više od 18 hrvatskih odredišta prilikom rezervacije karata.

Spomenimo i da su tijekom 2024. godine u Hrvatskoj dodane nove brodarske tvrtke u Ferryscanner tražilicu. A one su Adriatic Lines, Krilo Kapetan Luka, Krilo Shipping Company i TP Line. Svojim daljnjim širenjem na hrvatskom tržištu ova tvrtka ima za cilj zadovoljiti potrebe lokalnih stanovnika i međunarodnih turista nudeći širok raspon plovidbi i usluga koje povezuju glavne hrvatske luke. Također, patforma se ponosi svojim korisnički prilagođenim sučeljem, konkurentnim cijenama i izuzetnom korisničkom uslugom. A to sve čini putovanje u brodskom prijevozu pristupačnijim i praktičnijim za sve.

Ferryscanner nudi brodske karte za popularna odredišta na dalmatinskoj obali, kao što su Hvar, Split, Rovinj i Dubrovnik, ali i za idilične otoke Brač, Lošinj i Pag

“Oduševljeni smo što Ferryscannerove usluge donosimo na hrvatsko tržište. Bogata pomorska kultura Hrvatske i velika potražnja za brodskim prijevozom predstavljaju uzbudljivu priliku za nas. Predani smo tome da hrvatskim putnicima pružimo najbolje moguće iskustvo rezervacije brodskog prijevoza i veselimo se što ćemo doprinijeti rastu lokalne turističke industrije”, rekao je Michalis Papyrakis, komercijalni direktor tvrtke Ferryscanner.

Ferryscanner je online platforma za pretraživanje i rezervaciju namijenjena pojednostavljenju procesa kupnje karata u brodskom prijevozu. Sa širokim rasponom ruta i partnerstvom s najboljim svjetskim brodarskim tvrtkama, Ferryscanner putnicima nudi pouzdan i učinkovit način rezerviranja karata u brodarskom prijevozu. Tvrtka je predana pružanju izuzetne usluge i vrijednosti klijentima tijekom cijele godine. Za više informacija o ovoj platformi, ali i rezervacijama karata u brodskom prijevozu, posjetite mrežnu stranicu na adresi ferryscanner.com/hr/ferry.

Tagged