ivan kukić - sunday vibes | 2024.

Ivan Kukić, makedonski kantautor i multiinstrumentalist, predstavlja “Sunday vibes”, svoj novi album

Ivan Kukić, makedonski kantautor i multiinstrumentalist, predstavlja svoj novi album naziva “Sunday vibes”. I dodajmo, ovo je njegov album prvijenac u izdanju Croatia Records, a sadrži deset pjesama. Spomenimo i da su s njega već objavljena dva singla, a to su “Balada o jednoj ljubavi” i “Drumovi”.

Ivan Kukić autorski stoji iza većine materijala na albumu kojeg krase zanimljive suradnje. No, pjesmu Pružam ruke dve otpjevao je s Dadom Topićem, Sunday vibes s Vlatkom Stefanovskim, Life of Jupiter s grupom Jupiter, Music philosophy s Teodossiijem Spassovim, Zrno nade sa Sakisom Dovolisom te zanimljivi singl Balkan funk koji je nastao s Cambom Agushevim i Janom Stefanovskim.

Dodajmo da Ivan Kukić studira glazbenu produkciju i dizajn zvuka, a svira čak 6 instrumenata. Točnije, svira gitaru, bubnjeve, klavir, kontrabas i narodne instrumente. A uz to komponira, aranžira i pjeva. Iako je jako mlad, ovaj zaljubljenik u glazbu već je svirao diljem naših prostora, ali i na više međunarodnih natjecanja. Sve što vas dodatno zanima o njemu, doznajte to na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Ivan Kukić – Balada o jednoj ljubavi & Drumovi

Tagged