ivan zak - u ekstazi | 2024.

Ivan Zak predstavlja singl “U ekstazi”, svoje novo ljetno osvježenje

Ivan Zak ponovno osvaja srca publike svojom najnovijom pjesmom “U ekstazi”. Ovaj dinamičan singl, savršen za ljetne dane, vodi slušatelje u pravo stanje ekstaze svojim brzim ritmom i zaraznom melodijom. I dodajmo, ovaj singl u potpunosti opravdava svoj naziv. Naime, od prvog takta osvaja slušatelje svojom energijom i brzim tempom. A pjesma “U ekstazi” je idealna za vrele ljetne dane i noći. I dodajmo, uz nju teško je odoljeti plesu i dobroj zabavi, što je upravo ono što svi traže tijekom ljetnih mjeseci.

Glazbu, tekst i aranžman za pjesmu U ekstazi potpisuje sam Ivan Zak. A pjesmu prati i atraktivan videospot stvarajući savršenu priču koja prati ritam i energiju pjesme, a potpisuje ga Dejan Milićević. Ukratko, U ekstazi će zasigurno obilježiti ovo razdoblje. A sa svojom pozitivnom energijom idealno se uklapa bilo da ste na plaži, bazenu ili na nekom ljetnom partyju.

Usprkos brojnim nastupima diljem regije, Ivan Zak je našao vremena i pripremio pravi ljetni hit. A brojna publika koju je okupio oko sebe kroz godine glazbenog djelovanja već je zavoljela pjesmu i nagradila je brojnim pozitivnim komentarima. Prethodni singl Tajne naše postigao je senzacionalan uspjeh, premašivši milijun pregleda na YouTubeu u samo nekoliko dana, neprestano se zadržavajući na vrhu trendinga. Njegova glazbena raznolikost i emocija osiguravaju mu nezaustavljiv uspjeh na glazbenoj sceni, dok njegovi singlovi uvijek nađu put do publike. Više o ovom glazbeniku pravog imena Ivan Volarić doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Ivan Zak – U ekstazi

Tagged