dm zadar jump 2024

DM Zadar Jump 2024 | Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici, a ove će se godine održati u subotu 27. srpnja

Petnaesti skok sa zadarske rive znan kao “dm Zadar jump” ili “dm millennium jump” , održat će se u subotu, 27. srpnja 2024. godine, na zadarskoj rivi. A ovo jedinstveno događanje još će jednom objediniti pomaganje zajednici s dobrom i sigurnom zabavom. Ali će i doprinijeti promociji Zadra kao turističke destinacije. Napomenimo da će svi sudionici kupnjom ulaznica podržati Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica. Naime, za rad te Udruge bit će izdvojeno 50 posto prihoda od kotizacija.

Okupljanje sudionika na zadarskoj rivi počet će u 14, a prvi skok na rasporedu je u 15:15 sati. Uz prvi, zajednički skok na noge, skakat će se dvostruki domino skok i skok s jastučićima za napuhavanje. Sve sudionike i ove, 2024. godine očekuje bogat zabavno-glazbeni program, a kojeg će voditi Frano Ridjan. A za siguran boravak na suncu pobrinut će se dm-ova inicijativa Zaštiti se… I uživaj na suncu. Zahvaljujući njoj svi sudionici i posjetitelji će moći obaviti besplatni dermatološki pregled.

DM Zadar jump 2024 poziva sve koji mu se žele pridružiti, da to mogu učiniti u ponedjeljak, 22. srpnja. A prijaviti se za ovaj skok možete na Narodnom trgu ispred Gradske lože i na Kalelargi ispred prodavaonice dm-a od 19 do 23 sata. Kotizacija iznosi 5 eura po osobi, a mlađi od 14 godina moraju se prijaviti uz prisutnost i potpis roditelja ili skrbnika. Više o ovom događanju možete doznati na službenoj Facebook stranici.

DM Zadar Jump, nekada znan i kao DM Millenium Jump, održava se po 15. put

“Jako smo ponosni što već 15 godina u suradnji s dm-om u Zadru organiziramo događaj jedinstven u svijetu. Veliki skok u more s rive je projekt kojeg su prepoznali domaći, ali i strani gosti. Brojni sudionici planiraju godišnji odmor baš u periodu održavanja događanja kako bi u njemu sudjelovali. Humanitarna nota nam je izuzetno važna, a dermatološki pregledi skreću pozornost na važnost brige o zdravlju. Godinama gledamo kako djeca odrastaju uz ovaj događaj. I sigurni smo da će tako biti i dalje”, rekao je Neven Stojaković, autor projekta.

“Zajedno s tisućama sudionika tijekom godina podržali smo nastavak rada Škole plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica. S tim istim ciljem okupit ćemo se na zadarskoj rivi u subotu, 27. srpnja, na 15. događanju DM Zadar Jump. Zajednički plemeniti cilj upotpunit ćemo dobrom zabavom, ali i brigom o zdravlju. Šest dermatologa, pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum, obavljat će preglede na zadarskoj rivi od 15 do 18 sati. Nadamo se da će odaziv sudionika biti odličan kao i proteklih godina. Podsjetit ću, do sada je više od 6.100 ljudi besplatno pregledalo kožu upravo na zadarskoj rivi”, rekao je Marijan Doutlik, područni menadžer dm-a.

VIDEO: Millennium Jump Zadar | The Ultimate Sumer Fun

Tagged