gnk dinamo zagreb - fc cska 1948 sofia

NOGOMET UŽIVO: Dinamo i CSKA 1948 Sofija igraju prijateljsku utakmicu u srijedu, 10. srpnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Zagrebački Dinamo i bugarska CSKA 1948 Sofija odigrat će prijateljsku i pripremnu utakmicu u srijedu, 10. srpnja 2024. godine. Ovaj susret počinje u 17.30 sati, a za gledatelje iz Hrvatske osiguran je izravni TV prijenos. Podsjetimo, Dinamova prva momčad je u ponedjeljak, 8. srpnja, u prijepodnevnim satima otputovala u austrijski kamp Bad Radkersburg, u kojem će u idućih desetak dana intenzivno pripremati za početak nove sezone.

Dodajmo da će Plavi ovoga tjedna odigrati dvije prijateljske utakmice. Prva će biti ova protiv bugarske CSKA Sofije 1948, a u subotu, 13. srpnja, igraju protiv turskog Bešiktaša. Zanimljivo je spomenuti da su Dinamo i CSKA na istom mjestu igrali pripremnu utakmicu prije godinu dana. A tada je Brdu kod Kranja Dinamo pobijedio s 3:2. Više o toj utakmici doznajte ovdje.

Trener Sergej Jakirović se za austrijsku akciju odlučio povesti sljedeće igrače:

  • Ivan Nevistić, Ivan Filipović, Danijel Zagorac, Antonio Rajić, Ronael Pierre-Gabriel, Stefan Ristovski, Kevin Theophile – Catherine, Maxime Bernauer, Raul Torrente, Dino Perić, Takuya Ogiwara, Mauro Perković, Josip Mišić, Arijan Ademi, Petar Sučić, Marko Rog, Martin Baturina, Luka Vrbančić, Dario Špikić, Lukas Kačavenda, Marko Pjaca, Arber Hoxha, Bruno Petković, Sandro Kulenović, Fran Brodić, Noa Mikić, Leon Jakirović, Marko Zebić, Branko Pavić i Patrik Horvat

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – CSKA 1948 Sofija?

Pripremna utakmica između nogometnih klubova Dinamo Zagreb i CSKA 1948 igra se u Sloveniji u srijedu, 10. srpnja 2023. godine od 17.30 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one vjeruju da će Dinamo pobijediti. Kvota na pobjedu Plavih je 1.50, na pobjedu CSKA je 5.00. dok neriješen rezultat ima koeficijent 4.00.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. O klubu FC CSKA 1948 Sofia informacije možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: PRIPREME | Prvi dan priprema u Austriji

Tagged