art fair nesvrstani 2024 | lauba zagreb

Art Fair Nesvrstani | Sajam suvremene umjetnosti održat će se po sedmi put i to u Laubi od 14. do 16. lipnja 2024. godine

Najbogatijim programom dosad, fenomenalnim izborom umjetnina i odličnom atmosferom, etablirani Art Fair Nesvrstani i ove se, 2024. godine, postavlja na sam vrh must see ljestvice umjetničkih događanja u Hrvatskoj. A inspirirani Kožarićevim vedrim duhom i serijom grafika “Sve pršti od ljubavi”, Art Fair Nesvrstani idu dalje pod krilaticom “Sve pršti od umjetnosti”

Od petka do nedjelje, od 14. do 16. lipnja 2024. godine, vodeći sajam suvremene umjetnosti u Hrvatskoj održat će se po sedmi put, pružajući još bogatiji i raznovrsniji program. I dodajmo, fantastična suvremena umjetnička produkcija i bogata ponuda zadovoljit će baš sve ukuse i interese. Bez obzira jeste li strastveni kolekcionar ili tek otkrivate svijet umjetnosti.

7. Art Fair Nesvrstani održava se u Laubi od 14. do 16. lipnja 2024. godine

Ove, 2024. godine, Art Fair Nesvrstani najavljuje impresivan broj nezavisnih, domaćih i međunarodnih galerija te samostalnih umjetnika. Brojeći umjetnine 16 nezavisnih galerija, a koje ove godine dolaze iz Kine, Slovenije, Hrvatske i Austrije te 12 samostalnih umjetnika, izložit će se radovi od preko 100 umjetnika. I dodajmo, najbolji od njih bit će nagrađeni “Crnim drvom Laube”.

Napomenimo da ovaj sajam prati i raznolik glazbeni program. Nesvrstane će u petak, 14. lipnja, otvoriti glazbeni sastav Ljetno kino. A drugog će dana sajma, u subotu, 15. lipnja, odmah nakon organiziranog prijenosa utakmice ŠpanjolskaHrvatska, nastupiti big bend Fighting Fish. I dodajmo, oba dana publiku će nakon bendova, do kasnih noćnih sati zabavljati DJ Pezo. Više o ovom događanju doznajte na mrežnoj stranici Laube na adresi lauba.hr.

VIDEO: Ljetno kino – Zlato & Uzalud pitaš (Live at Jarun Lake)

Tagged