the bastardz - ljubav za sve nas | 2024.

The Bastardz, legendarni bend, izbacio je iz svoje funk radionice singl “Ljubav za sve nas”

Izašla je nova stvar iz funk radionice legendarnog benda The Bastardz, a ona je okrunjena fenomenalnim vokalom jednog i jedinog, neponovljivog Maria Huljeva! Riječ je o distopično optimističnoj hippy old school nu funk genre fluid pjesmi “Ljubav za sve nas”. A nju karakterizira tipični Bastardz groove. Podsjetimo, taj groove je duboko ukorijenjen u jazz funk tradiciji, no u ovoj pjesmi je obojan svježim bojama široke palete raznih glazbenih utjecaja.

Zanimljivo je da ovaj singl sadrži hrvatsku verziju, izvornu englesku veziju pod nazivom Love around the world i instrumentalnu verziju pjesme pod nazivom Sax around the world u kojoj se kao solist pojavljuje Ivica Ywek Premelč, saksofonist benda the Bastardz, ali i višestruki dobitnik nagrade Status. Dodajmo da je videospot snimljen za obje vokalne verzije. A kao i obično, važan dio spotova ovog benda su zanimljiva vozila.

Za razliku od raznih funkmobila tipa Cadillac, Lincoln i nekoliko Mercedesovih limuzina iz dosadašnjih videa Bastardza, u novom se videu pojavljuju vintage Porsche i motocikl Ducati. Da, oni možda i nisu baš tipični funkmobili. No, to ionako nije tako važno. Naime, uz profinjeni old school nu funk zvuk ovog benda i tramvaj prolazi pod funkmobil. Zato uživajte, plešite i groovajte uz The Bastardz! Peace!!! A što ovaj bend još radi i planira, doznajte na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO: The Bastardz – Ljubav za sve nas

Tagged