real madrid - barcelona | el clasico - la liga spain

NOGOMET | Real Madrid i Barcelona igraju novi “el clasico” u 32. kolu La Lige u nedjelju, 21. travnja 2024. godine | Gdje gledati prijenos uživo?

Real Madrid i Barcelona odigrat će novi “el clasico” u 32. kolu španjolske La Lige u nedjelju, 21. travnja 2024. godine. Ovaj susret se igra na stadionu Santiago Bernabeu, počinje u 21 sat po hrvatskom vremenu, a sudit će ga Cesar Soto Grado. I dodajmo, ovaj susret će gledatelji u Hrvatskoj moći gledati u izravno televizijskom prijenosu. A što se tiče ovog velikog dvoboja, u La Ligi je uvjerljivo vodeći Real Madrid, koji sedam utakmica prije kraja ima osam bodova prednosti pred Barcelonom, svojim najvećim rivalom, ali i aktualnim prvakom.

Dodajmo da bi pobjedom u ovom el clasicu Kraljevski klub praktički osigurao naslov Naime, tada bi imao 11 bodova prednosti, a šanse Barcelone za obranom naslova bile bi svedene na minimum. Također, Realu igra i remi, jer bi pred samu završnicu prvenstva zadržao velikih osam bodova prednosti. U slučaju pobjede Katalonaca oni bi se vratili u igru za titulu. Ukratko, sprema se veliki nogometni dvoboj.

Podsjetimo i Real Madrid i Barcelona su prošlog tjedna igrali uzvratne susrete četvrtfinala Lige prvaka. Barcelona je u utorak, 16. travnja, šokantno ispala u četvrtfinalu Lige prvaka od PSG-a iako je prvu utakmicu u gostima dobila 3:2, a na uzvratu povela 1:0. No, PSG je preokrenuo rezultat na 4:1 i tako zasluženo prošao dalje. A dan kasnije, u srijedu, 17. travnja, Real je u drami penala pobijedio Manchester City, aktualnog prvaka Europe. A očekuje se da bi Luka Modrić mogao početi ovu utakmicu. Dodajmo da je naš najbolji nogometaš u svojoj 38. godini ove sezone igrao 38 utakmica, ali samo njih 17 je započeo od prve minute.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Real Madrid – Barcelona?

Utakmica 32. kola španjolske La Lige između klubova Real Madrid CF i FC Barcelona igra se u nedjelju, 21. travnja 2024. godine, od 21 sat. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 6. Što se tiče kladionica, one predviđaju pobjedu Reala. Tako je na Madriđana kvota 1.90, neriješen rezultat ima koeficijent 4.10, dok je kvota na pobjedu Katalonaca 4.50.

Više o nogometnom klubu FC Barcelona doznajte na mrežnoj adresi fcbarcelona.com/en. Više informacija o klubu Real Madrid CF možete naći na klupskim stranicama na adresi realmadrid.com/en. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | HILARIOUS Clasico games with Valverde & Brahim! | Real Madrid

Tagged