hnk gorica - hnk hajduk | hrvatska nogometna liga | hnl - nogomet

NOGOMET UŽIVO: Gorica i Hajduk igraju susret 26. kola HNL-a u subotu, 9. ožujka 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Gorica i Hajduk će igrati susret u sklopu 26. kola Suporsport HNL-a u subotu, 9. ožujka 2024. godine. Ova se utakmica igra na stadionu u Velikoj Gorici, počinje u 17.10 sati, a sudit će ju Dario Bel. Ulaznice za ovaj dvoboj možete kupiti na blagajnama stadiona, a za sve ostale osiguran je izravni televizijski prijenos. Dodajmo da će ovo biti susret druge i šeste momčadi prvenstva. S tim da je Hajduk drugi i ima 52 boda, jedan manje od vodeće Rijeke. A Gorica je šesta sa 30 bodova. Rudeš je zadnji, deseti i ima 7 bodova. No, Rudešani su se možda probudili jer su u prošlom kolu HNL-a pobijedili baš Goricu s 2:1.

REZULTAT UTAKMICE: Gorica – Hajduk 0:3 | Bili u 26. kolu HNL-a protutnjali kroz Veliku Goricu

Dodajmo da u Odjelu za članstvo na Poljudu u četvrtak, 7. ožujka, od 10 sati, započinje prodaja ulaznica za ovu utakmicu. A cijena ulaznice iznosi 10 eura. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom, a jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica. Prilikom kupnje nužno je imati osobne dokumente s obzirom na to da su ulaznice personalizirane.

Filip Uremović, 26-godišnji obrambeni igrač Hajduka, ozlijedio je ligament koljena tijekom prvenstvene utakmice Hajduk – Istra 1961, zbog čega će pauzirati najmanje sljedeća tri tjedna. Do ozljede je došlo mehaničkim putem tijekom izvođenja prekida, odnosno nakon što mu je drugi igrač u gužvi u šesnaestercu pao na nogu.

Hajduk je ove sezone izgubio od Gorice

Gorica je šesta momčad lige. U zadnjoj utakmici u Velikoj Gorici smo poraženi, tako da moramo biti na visokom nivou za pobijediti bilo koga na gostovanju. Momci su svjesni toga i nema nikakvog opuštanja. Rekli smo i da će Rudeš prije ili poslije nekoga pobijediti. HNL je ozbiljna liga, igrači koji se vrate izvana jako se iznenade. To je zanimljivo, koliko se nekim igračima teško nametnuti. Iznenade se koliko je tvrdo i taktički kvalitetno”, rekao je Mislav Karoglan, trener Hajduka.

“Situacija je izazovna. Vidjet ćemo danas kako će proći današnji trening Šarlije i Nikole Kalinića. Brekalo vjerojatno preskače Goricu, a za Lokomotivu bi trebao biti u kadru. Ferro je odradio nekoliko treninga, konkurirat će sutra. A hoće li biti promjena u sastavu u odnosu na utakmicu s Istrom 1961, vidjet ćemo. Imam dvije dileme, ali jako je bitan zadnji trening. Svakako će biti promjena – jedan, dva, možda tri nova igrača”, dodao je Karoglan.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Gorica – Hajduk?

Utakmica 26. kola SuperSport HNL-a između nogometnih klubova HNK Gorica i HNK Hajduk igra se u subotu, 9. ožujka 2025. godine u 17.10 sati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one daju određenu prednost Hajduku. Na pobjedu Bijelih koeficijent je 1.55, na neriješeno 3.80, dok je na pobjedu Goričana kvota 6.45.

Više o nogometnom klubu HNK Gorica iz Velike Gorice doznajte na mrežnoj adresi hnk-gorica.hr. Više informacija o klubu HNK Hajduk iz Splita možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos ove nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Hajduk – Gorica 3:0 | Snimka susreta 17. kola HNL-a

Tagged