studentski centar - cibona | aba liga

KOŠARKA UŽIVO | Cibona i Studentski centar igraju susret 21. kola ABA lige u utorak, 5. ožujka 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Cibona i Studentski centar Derby igrat će susret 21. kola AdmiralBet ABA lige u utorak, 5. ožujka 2024. godine. Ova utakmica počinje u 19 sati, a igra se u Draženovom domu u Zagrebu. Ulaznice za ovaj susret možete kupiti na blagajnama dvorane, a za sve ostale je osiguran izravni televizijski prijenos. Dodajmo da se Cibona nakon duže pauze vraća obvezama u regionalnoj ligi pri pokušaju osiguravanja doigravanja.

Tako Cibona u Draženovom domu dočekuje SC Derby, pobjednike crnogorskog Kupa, ali i ekipu koja trenutno drži zadnje mjesto na putu za doigravanje. Stoga, ova utakmica nosi veliku važnost za obje ekipe, koje se nalaze u gustoj borbi za osam najboljih momčadi regionalne lige. Također, Vukovi u utakmicu ulaze s malo vremena za pripremu i svjesni jačine protivnika. No, spremni su potući se s cijelom rotacijom da ostvare pobjedu.

“Odradit ćemo dva treninga nakon Šibenke u pripremi za Derby. To je ekipa koja igra jako dobro, nije slučajno da su osvojili Kup Crne Gore protiv Budućnosti. Nanizali su četiri pobjede u regionalnoj ligi, tako da očekujem jednu jako tešku utakmicu. Trener Jakara radi jako dobar posao. Dapače, mogu reći da igraju još bolje nego prije i sigurno nam neće biti lako. Međutim, vjerujem da ćemo uz podršku naših navijača uspjeti doći do pobjede”, rekao je Dino Repeša, trener Cibone.

Vrlo važan faktor je puna rotacija Vukova na koju trener Repeša može računati u regionalnoj ligi

Dok se jedan dio ekipe borio u Šibeniku i ostvario pobjedu, ostatak je trenirao u Zagrebu da spremno dočekaju svoje vrijeme za igru. A motivacije i samopouzdanja u ekipi ne manjka. Barem tako tvrdi Tomislav Buljan, jedan od igrača koji ne smije igrati domaću ligu. No, on spremno čeka nadolazeću utakmicu.

Studentski centar Derby je jedna mlada i talentirana ekipa koja pretendira ulasku u doigravanje. S tim da im je jako bitna pobjeda protiv nas, ali uz navijače mislim da imamo dobru priliku da dođemo do pobjede. Pripreme su unatoč manjku vremena protekle jako dobro, dok je jedan dio ekipe igrao protiv Šibenke, mi ostali spremali smo se uz kondicijske trenere. Tako da nema brige, spremni smo za Derby“, rekao je Buljan.

Košarka uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice – Studentski centar Derby – Cibona?

Utakmica 21. kola AdmiralBet ABA Lige između Cibone i Studentskog centra igra se u Draženovom domu u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u utorak, 5. ožujka 2024. godine, od 19 sati. A prijenos ove utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one malu prednost daju Derbyju. Tako je kvota na pobjedu Studentskog centra Derby 1.80, na pobjedu Cibone kvota je 2.20, dok neriješen rezultat ima kvotu 14.00.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više o košarkaškom klubu KK Studentski centar Podgorica doznajte na Wikipediji. Prijenos ove košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Studentski centar Derby – Cibona 93-101 | Snimka susreta 8. kola ABA lige

Tagged