grupa "buđenje" | 2019.

Buđenje, hrvatski pop rock bend, proslavit će punoljetnost velikim koncetom u klubu Sax u subotu, 8. veljače 2020. godine

Umjesto tradicionalnog valentinovskog koncerta, grupa “Buđenje” je ove godine odlučilo s fanovima proslaviti svoju punoljetnost! A koncert će se održati u klubu odakle je sve i krenulo. Bend nastupa u subotu, 8. veljače 2020. godine u zagrebačkom klubu Sax. Upravo je s pozornice tog kluba u Palmotićevoj započelo glazbeno putovanje benda koje traje već 18 godina.

U tom periodu bend je objavio čak pet studijskih i jedan live album. Nastupali su u najvećim hrvatskim dvoranama i dijelili pozornicu s imenima poput Stinga, Parnog valjka, Bajage i brojnih drugih. Koncert u Saxu bit će svojevrstan povratak korijenima i klupskim svirkama kakve bend, priznaju, najviše voli.

“Ono što je Beatlesima Cavern Club, to je nama Sax. Mjesto u kojem smo započeli prve glazbene korake i uz koje nas vežu neke od najdražih uspomena. Cure koje su nas tada pratile iz prvih redova sada su već majke tinejdžera, a muški dio publike danas je opterećen kreditima, viškom kilograma i manjkom kose. Vjerujem da će naš koncert u Saxu biti prilika da se svi ponovno okupimo i podružimo. A poziv, naravno, vrijedi i za sve ostale koji vole našu glazbu. Bez obzira na godine i staž!”, rekao je Darko Bakić, frontman i autor grupe Buđenje.

Bend je za najvjernije fanove pripremio i poseban poklon!

Oni koji imaju sačuvanu ulaznicu s nekog od prošlih koncerata Buđenja dobivaju besplatan ulaz u Sax i potpisani CD! Nastup u Saxu bit će prilika za uživanje u starim i novim pjesmama benda, pogotovo s posljednjeg hvaljenog albuma Samo ti, samo ja.

Nakon Zagreba, bend nastavlja nastupati i ide u Trilj (14. veljače) i Split (15. veljače). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na ulazu će koštati 60 kuna. Više o ovom pop-rock bendu kojeg čine Darko Bakić, Vedran Baotić, Josip Radić i Marko Duvnjak doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Buđenje – Budi moja

Tagged