gnk dinamo zagreb - hnk gorica | supersport hnl 2022./2023.

NOGOMET UŽIVO | Dinamo i Gorica igraju četvrtfinalni susret Kupa Hrvatske u srijedu, 28. veljače 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Dinamo i Gorica igrat će četvrtfinalni susret Kupa Hrvatske u srijedu, 28. veljače 2024. godine. Ova se utakmica igra na stadionu Maksimir, počinje u 18 sati, a sudit će ju Zdenko Lović. Ulaznice za ovaj susret možete kupiti na Ticket pointu na Maksimiru, a za sve ostale gledatelje osiguran je izravni televizijski prijenos. I dodajmo, pred Plavima je treća utakmica u trećem različitom natjecanju u samo šest dana razmaka.

REZULTAT UTAKMICE: Dinamo – Gorica 4:0 | Plavi s drugom momčadi uvjerljivo pobijedili Bikove te su se plasirali u polufinale hrvatskog Kupa!

“Raspoloženje u momčadi je odlično, na jako visokoj razini. Svjesni smo da nemamo puno vremena za nikakva slavlja ni opuštanja. Nedavno smo protiv Gorice igrali u prvenstvenom dvoboju, bilo je s naše strane dominantno, ali trebalo je vremena dok probijemo njihov blok. Vjerujem da će i sada doći sa sličnom idejom. Možda će biti malo hrabriji s loptom i moramo biti na maksimumu ako želimo proći dalje”, rekaoSergej Jakirović, trener Dinama.

“Ovo je potpuno nova utakmica. Svjesni smo da je u Kupu svašta moguće, zato i kažem da moramo biti na maksimalnoj razini. Oni su također igrali u nedjelju, odmah iza nas pa vjerujem da će i kod njih doći do određenih rotacija. Naravno i mi moramo paziti na našu energetsku potrošnju. Skupilo se u tri dana jako puno napora. Neke ćemo pozicije sigurno zarotirati, dati priliku i nekim drugim dečkima koji također jako dobro treniraju i cijelo su vrijeme podrška momčadi i tako još proširiti roster, jer u nadolazećem razdoblju igrat ćemo stvarno jako puno i trebat će nam svaki igrač”, dodao je Jakirović.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Gorica?

Utakmica 21. kola HNL-a između nogometnih klubova GNK Dinamo Zagreb i HNK Gorica Velika Gorica igra se na zagrebačkom stadionu Maksimir u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 4. siječnja 2023. godine, od 17.15 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one smatraju da će u ovom dvoboju pobijediti Dinamo, a na pobjedu Plavih kvota je 1.35. Na pobjedu Bikova kvota je 7.50, dok neriješen rezultat ima kvotu 4.60.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok o klubu HNK Gorica informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi hnk-gorica.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Trener Jakirović najavljuje susret u Kupu | Snimka susreta 21. kola HNL-a između Dinama i Gorice (2:0)

Tagged