nautika 2024 | zagrebački velesajam zagreb

Nautika 2024 | Sva pažnja nautičkog svijeta bit će usmjerena na marinu u srcu Zagreba od 14. do 18. veljače 2024. godine

Već više od 30 godina nautičari iz Hrvatske, ali i cijele regije, početkom godine biraju samo jednu destinaciju, a to je sajam Nautika. Ovogodišnje izdanje će se održati na Zagrebačkom velesajamu od srijede do nedjelje, od 14. do 18. veljače 2024. godine. Ukratko, sva pažnja nautičkog svijeta bit će usmjerena na najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, na marinu u srcu Zagreba.

Sajam Nautika na Zagrebačkom velesajmu u svom tradicionalnom terminu, netom prije nove nautičke sezone, mjesto je na kojem se u dinamičnom poslovnom okruženju stvaraju nove suradnje, učvršćuju stare te razmjenjuju ideje i iskustva. S bogatim nautičkim naslijeđem, vrhunskom ponudom usluga te prekrasnom obalom, Hrvatska se u svijetu ističe kao vrlo poželjna nautička destinacija.

Slijedom toga, zagrebački sajam nautike važan je poslovni događaj u branši. To je mjesto na kojem se susreću nautičari i svi zaljubljenici u more i morske aktivnosti. Ali i mjesto gdje se sastaju svi relevantni dionici iz nautičke branše radi međusobne suradnje i umrežavanja. Kao i susreta s krajnjim kupcima. A brojka od 25.000 posjetitelja koji svake godine posjete Zagrebački velesajam govori sama za sebe. Izravni kontakti s potencijalnim kupcima i ugovaranje poslova, način komunikacije koji je odolio i najsuvremenijim tehnologijama, svoje prednosti pokazuje iznova sa svakim novim izdanjem Nautike.

Ovaj nautički sajam prati svjetske trendove

A po raznovrsnosti nautičke ponude pripada razini nautičkih sajmova s najpotpunijom ponudom. Kao takav zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici, jer na jednom mjestu nudi sve. Od B2B susreta nautičke struke, mogućnosti za tvrtke da predstave najnovije proizvode i inovacije do zanimljivosti za široku publiku koja se na jednom mjestu upoznaje s trendovima u industriji. Također, hrvatski brodograditelji predstavit će se zahtjevnom nautičkom tržištu svojom najjačom postavom kao i premijerama. Uz odličnu domaću ponudu na sajmu Nautika će nastupiti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila.

Na Velesajmu na sajmu nautike vas čekuje vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora. Također, tu ćete naći u opremu za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi. Vidjeti ćete i promociju novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu i atraktivnu izložbu nautičke fotografije. A tu su i prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu.

Ovo je događaj na kojem se spajaju hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo uprizoreni u elegantne brodice koje oduševljavaju posjetitelje i buduće nautičare. Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam. Dodajmo i da posjetitelje očekuje i bogata nagradna igra. PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI dugogodišnji je moto i nit vodilja, stoga vas pozivamo da na obostrano zadovoljstvo morski san pretvorimo u poslovnu stvarnost na sajmu Nautika 2024. I podsjetimo, čekamo vas na Zagrebačkom velesajmu od 14. do 18. veljače 2024. godine. Više doznajte na mrežnim stranicama Zagrebačkog velesajma.

VIDEO: Nautika 2024

Tagged