cibona - dubrovnik | kosarka | hrvatska premijer liga

KOŠARKA UŽIVO | Cibona i Dubrovnik igraju susret 19. kola Favbet Premijer lige u srijedu, 31. siječnja 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Cibona i Dubrovnik igraju susret u sklopu 19. kola Favbet Premijer lige u srijedu, 31. siječnja 2024. godine. Ova se utakmica igra u Draženovom domu, počinje u 18 sati, a osim u dvorani moći ćete ju gledati i u izravnom televizijskom prijenosu. Podsjetimo, pred Vukovima su ostala još samo dva susreta iz niza od čak devet utakmica u Zagrebu. A nakon Dubrovnika idući gost je Dinamo koji će završiti ovaj niz. Potom Cibona ide u Bar gdje u ABA ligi igra važnu utakmicu s Mornarom. I dodajmo, u tih sedam odigranih susreta Cibona je upisala tek dvije pobjede uz pet poraza. Tako da će u utakmici protiv Dubrovnika sigurno će tražiti povratak pobjedama.

“Naš cilj je vratiti se na pobjedničke staze. A pred nama je susret s ekipom Dubrovnika, koja unatoč izostanku svog ključnog igrača Vujčića, igra vrlo dobro. Na čelu momčadi je Levi, bek s izraženom probojnošću, brzinom i izvanrednom obranom, koji se ističe kao jedan od vodećih defanzivnih igrača lige s prosječno četiri ukradene lopte po utakmici. Istaknuo bih još i Cvitkovića pod košem. Njihov nedavni preokret u utakmici protiv Dubrave, iako su zaostajali 18 poena, dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Očekuje nas izazovna utakmica zbog naše ograničene rotacije. Ali vjerujem da ćemo pred domaćom publikom uspjeti doći do pobjede”, rekao je Dino Repeša, trener Cibone.

Dodajmo da je Dubrovnik u dosadašnjem dijelu sezone upisao polovičan učinak. Sada klub s juga Hrvatske ima devet pobjeda i devet poraza te drže visoko šesto mjesto na prvenstvenoj ljestvici. “Pred nama je susret s Dubrovnikom, ekipom koja se odlično snalazi u svojoj povratničkoj sezoni u Premijer ligi. Svjesni smo kvalitete njihovih pojedinaca te znamo koje prijetnje moramo neutralizirati. Pripremit ćemo se najbolje što možemo u ovom kratkom periodu te pokušati doći do nove pobjede u domaćem prvenstvu”, rekao je Ivan Majcunić, 193 centimetra visok branič Cibone.

Košarka uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Dubrovnik?

KK Cibona Zagreb i KK Dubrovnik u Draženovom domu u Zagrebu igraju susret 19. kola Fabvet Premijer lige. Utakmicu možete uživo gledati u srijedu, 31. siječnja 2024. godine, od 18 sati, na TV kanalu Sportska televizija. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice, možete ga uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Ako vas zanima kako kladionice gledaju na ovaj susret, koeficijenti su sljedeći. Pobjeda Cibone ima kvotu 1.10, neriješeno 22.00, a pobjeda Dubrovnika 7.00.

Više o Ciboni doznajte na klupskoj mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Dubrovnik možete naći na službenoj mrežnoj stranici na adresi kkdubrovnik.net. Prijenos ove košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. A to su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged