dinamo zagreb - slask wroclaw

NOGOMET UŽIVO: Dinamo i Slask Wroclaw igraju prijateljski susret u Rovinju u srijedu, 17. siječnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Dinamo Zagreb i poljski Slask iz Wroclawa odigrat će prijateljsko-pripremni nogometni susret u Rovinju u srijedu, 17. siječnja 2024. godine. Napomenimo da ova utakmica neće biti prenošena uživo i bit će zatvorena za javnost! No, kada utakmica Dinamo – Slask završi, bit će dostupne snimke te izjave trenera i igrača. I dodajmo, ova utakmica je posljednja koju će Plavi odigrati na ovim pripremama u Rovinju. A povratak Dinamovih nogometaša u Zagreb se očekuje u četvrtak, 18. siječnja 2024. godine.

REZULTAT UTAKMICE: Dinamo – Slask 3:2 | Plavi i petom pobjedom u nizu završili pripreme za nastavak sezone 2023./2024.

Podsjetimo, Dinamo je odlično odradio ove pripreme u Rovinju, barem ako se gleda prema rezultatima pripremnih utakmica. Tako su Plavi prvo demolirali Triglav sa čak 7:0, a potom su igrali s još jednim slovenskim klubom, NK Celjem kojeg trenira Damir Krznar. S njima je Dinamo bio malo “nježniji” te su pobijedili Celjane sa samo 2:0. A potom je došao i susret sa klubom Makedonija Gjorče Petrov iz Skopja, koga su Plavi pobijedili sa 4:1. Više o toj utakmici možete pročitati ovdje. I dodajmo, za Dinamo se nastavlja Hrvatska nogometna liga već u utorak, 23. siječnja 2024. godine. A tada će odraditi zaostalu utakmicu 4. kola HNL-a u gostima kod Lokomotive.

Slask je poljski nogometni klub sa sjedištem u gradu Wroclawu, a igra u Ekstraklasi, najvišoj razini sustava poljske nogometne lige. Klub je osnovan 1947. godine i od tada se natječe pod mnogim imenima. No, deset godina nakon osnutka klub je ponio ime koje nosi i danas – Slask. I dodajmo, 1977. godine ovaj klub po prvi puta osvaja nogometno prvenstvo Poljske

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Slask Wroclaw?

Pripremna prijateljska utakmica između nogometnih klubova GNK Dinamo Zagreb i Slask Wroclaw igra se u Rovinju gdje su Plavi na pripremama za nastavak sezone 2023./2024. A ova utakmica koja se igra u srijedu, 17. siječnja 2024. godine od 14.30 sati, bit će zatvorena za javnost. Dodajmo da će se rezultat ove utakmice vjerojatno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. No, nakon utakmice će biti dostupna snimka susreta te izjave trenera i igrača.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. O poljskom klubu Slask iz Wroclawa dodatne informacije možete naći na Wikipediji. Prijenos ove nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Fran Brodić & Moreno Živković | BLUE STAGE

Tagged