gnk dinamo zagreb - fc makedonija gjorče petrov

Dinamo – Makedonija Gjorče Petrov 4:1 | Plavi upisali četvrtu uzastopnu pobjedu u novoj 2024. godini!

GNK Dinamo Zagreb i FK Makedonija Gjorče Petrov odigrali su pripremnu utakmicu u utorak, 16. siječnja 2024. godine. A Dinamovi nogometaši su u ovoj utakmici igranoj na pripremama u Rovinju upisali i četvrtu uzastopnu pobjedu u novoj godini, točnije, pobijedili su s 4:1. Utakmicu je sudio Mateo Čalić iz Marčane, a stijelci su bili Kulenović (23.), Latifi (32.), Brodić (64.), Vidović (82.) i Brodić (85.). Iduću i zadnju utakmicu ovih priprema Dinamo će odigrati protiv poljskog Slaska, a više o tom susretu doznajte ovdje.

Što se tiče utakmice Dinamo – Makedonija Gjorče Petrov, za nju se maksimirski trener ozbiljnije pripremio. Tako je Sergej Jakirović na travnjak poslao kombininiranu postavu. No, većinu igrača iz udarne postave je sačuvao za dvoboj protiv poljskog Slaska iz Wroclawa. A ta utakmice će se igrati u srijedu, 18. siječnja 2024. godine, a ujedno će biti i glavna provjera uoči nastavka proljetne polusezone. Nakon ove utakmice Plavi se vraćaju u Zagreb i to u četvrtak, 18. siječnja 2024. godine.

Dodajmo da se za zagrebački Dinamo nastavlja Hrvatska nogometna liga već u utorak, 23. siječnja 2024. godine. Naime, tada će Plavi odraditi zaostalu utakmicu 4. kola u gostima kod Lokomotive. A više informacija o zbivanjima na Dinamovim pripremama u Rovinju doznajte na klupskoj Facebook stranici.

VIDEO: Snimka susreta Dinamo – Makedonija Gjorče Petrov (4:1) | Izjave trenera Sergeja Jakirovića i napadača Frana Brodića

Tagged