terasa arheološkog muzeja u zagrebu | ljeto u zagrebu | foto: mario pavlović | 2019.

Arheološki muzej vas poziva da ljeto 2019. godine provedete na njihovoj terasi jer ona postaje epicentar urbane zagrebačke zabave

Arheološki muzej u Zagrebu predstavio svoju terasu koja postaje prava lounge oaza i to svaki dan od ponedjeljka do subote. Tako dok svi hrle na more kako bi se zabavljali do kasnih večernjih sati i Zagreb ima ponudu koja će olakšati ljeto u glavnom gradu. A ona će biti na raspolaganju svima onima koji će se naći u hrvatskoj metropoli tijekom srpnja i kolovoza 2019. godine.

Naime, svaku večer DJ će biti zadužen za ugodnu atmosferu. Tako da više neće biti razloga za kukanje i govorenje “zašto nisam na moru?”. I dodajmo, nije ni čudo da je ovo mjesto dobilo epitet najljepše zagrebačke terase, jer se ova terasa nikako ne može usporediti s ostatkom ponude u Gradu. Ukratko, Arheološki muzej vas poziva na odmor uz hranu ili piće s pogledom na spomenike. A to naprosto nema konkurencije.

Okruženi kamenim spomenicima iz grčkog i rimskog doba, mnoge je Zagrepčane, ali i turiste ovog proljeća i ljeta oduševila upravo terasa Arheološkog muzeja gdje se uz kulturno uzdizanje i zabavu mogu i osvježiti, ali i okrijepiti. Tako je ponedjeljak i utorak rezerviran za Hrvoja Šalkovića koji je zadužen za puštanje glazbe. Srijedom, četvrtak, petkom i subotom za dobru atmosferu bit će zaduženi DJ-i Zozo i Grade. A turisti koji po cijele dane šeću Zagrebom očito su oduševljeni ovom kombinacijom kulture, zabave i ugostiteljstva. Tako su ovu terasu posljednjih mjeseci posjetili brojni gosti iz Europe i svijeta. Bilo je tu Engleza, Nijemaca, Iraca, Šveđana, ali i Kineza, Japanaca i Amerikanaca… Dođite i vi! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi amz.hr.

Tagged