imaginarni prijatelji | ryan reynolds | 2023.

Imaginarni prijatelji, film za cijelu obitelj stiže iz maštaonice Johna Krasinskog, a u zagrebačka kina dolazi u svibnju 2024. godine!

Iz maštaonice Johna Krasinskog dolazi kino hit “Imaginarni prijatelji”, pravi film za vašu cijelu obitelj. Ukratko, zakoračite u svijet u koji morate vjerovati da biste ga vidjeli. I zapitajte se, što ako je sve u što ste vjerovali kao dijete stvarno… Imaginarni prijatelji je predivna filmska priča o djevojčici koja otkriva da može vidjeti imaginarne prijatelje svih ljudi. I što ona radi s tom supermoći? Naravno, upušta se u čarobnu avanturu kako bi ponovno povezala zaboravljene imaginarne prijatelje s njihovom djecom.

U filmu Imaginarni prijatelj ili kako se na engleskom zove IF glume zaista velike zvijezde. A to su Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming i Fiona Shaw i dodajmo, u originalnoj verziji imaginarnim prijateljima glasove su posudili Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. i Steve Carell. A oni, zajedno s mnogim drugima, koji odražavaju nevjerojatnu moć djetetove mašte.

Dodajmo da je scenarist i redatelj ovog filma John Krasinski. Imaginarne prijatelje distribuira Blitz film, a u zagrebačkim kinima ga pogledajte u svibnju 2024. godine. A do tada uživajte u prvom traileru! Više o ovom bajkovitom filmu za cijelu obitelj doznajte na mrežnim stranicama IMDB-a.

TEASER TRAILER: Imaginarni prijatelji | Ryan Reynolds, John Krasinski & Steve Carrell

Tagged