osijek - lokomotiva | hrvatska nogometna liga

Osijek – Lokomotiva 1:1 | Osječani sretno izvukli bod u zadnjim minutama susreta 15. kola HNL-a

Osijek i Lokomotiva odigrali su susret 15. kola Supersport HNL-a na Opus Areni u subotu, 11. studenog 2023. godine. Utakmica je završila 1:1, no Osijek je vrlo sretno izvukao sa bodom golom u zadnjim minutama susreta. A Lokosi su do vodstva na Opus Areni stigli nakon samo deset minuta igre, kada je Tuci postigao svoj šesti pogodak u osam posljednjih utakmica, nakon odličnog prodora Goričana po lijevoj strani. Osijek je došao do izjednačenja u 87. minuti kada se kroz obranu gostiju probio Fiolić, koji je ušao na poluvremenu, i matirao Čavlinu za konačnih 1:1. Osijek je sada na bod iza četvrtoplasirane Gorice, uz utakmicu više, a Lokomotiva bod iza šestoplasiranog Varaždina, također uz utakmicu više.

“Kako ću biti zadovoljan rezultatom? Da sam ovdje tri mjeseca, danas bih vrištao od ludila. U prvo poluvrijeme ušli smo bojažljivo, bez ikakve agresije, ideje, kompaktnosti… Skrivali smo se, imali smo puno neforsiranih pogrešaka. Na poluvremenu smo napravili to što smo napravili. Bili smo jako dobri, samo nam nedostaje mirnoće i igrača u završnici. Ali i vjere u sebe, agresivnosti i hrabrosti. Patim već sada, a morat će sa mnom patiti i momčad. Ali morat će i navijači patiti još neko vrijeme”, rekao je Zoran Zekić, trener Osijeka.

“Kako će suparniku biti teško braniti se kada su nam ponovo linije bile razvučene. Nismo imali gore priključak ni trčali u dubinu, a automatski smo bili i slabi na druge lopte?! Bilo je puno nedostataka. Bio sam siguran da ćemo zabiti i drugi gol, ali očito nismo još ta momčad koja može napraviti totalni preokret. Moramo se i karakterno preispitati, a neki pojedinci moraju sjesti sami sa sobom i vidjeti kako pridonose klubu i kako pomažu momčadi. Predugo to traje. Naravno, neću nikoga prozivati, ali su neke stvari u životu i nogometu vrlo jasne i moramo to riješiti. Nisam primoran davati šansu nekome zato što ima status kakav je imao ili ga treba imati”, dodao je Zekić. Više novosti iz Osijeka doznajte na njihovoj klupskoj Facebook stranici.

VIDEO: Osijek – Lokomotiva 1:1 | Snimka utakmice 15. kola HNL-a

Tagged