honor magic v2 | 2023.

Honor Magic VS 2 | Vrlo tanak, lagan i cjenovno povoljan preklopni pametni telefon

Honor, kineski proizvođač pametnih telefona, nakon što je početkom srpnja 2023. godine predstavio Honor Magic V2, svoj najtanji preklopni pametni telefon do sada, ovih dana namjerava predstaviti još jedan, kako sami kažu, “cjenovno povoljan preklopni model”, a on će se zvati Honor Magic VS 2 i mogao bi biti predstavljen polovicom listopada 2023. godine. Ukratko, on bi trebao biti novi Honorov preklopni model koji se otvara kao knjiga. I zanimljivo, navodno će biti još tanji i lakši od prethodnika.

I same dimenzije ovog preklopnog pametnog telefona bi trebale biti kompaktnije. Također, ergonomija bi mu trebala biti naprednija od konkurentskih Samsungovih, Oppovih ili Motorolinih sličnih preklopnih uređaja. Naravno, očekuju se kvalitetni materijali, vrlo napredna šarka te kućište od lagane i čvrste magnezijske legure.

Od nekih tehničkih karakteristika kojima će se moći pohvaliti Honor Magic VS 2 je Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesor. Tu je i do 1 TB interne memorije, izdržljiva baterija od 5000 mAh koja podržava punjenje od 66 Wata, odlične kamere te prostrani zaslon. Da je to tako, ove je informacije potvrdio i Zhao Ming, izvršni direktor Honora, koji za blisku budućnost najavljuje nekoliko modela koji će kako po karakteristikama tako i po izgledu posebno privlačiti pažnju potencijalnih kupaca. Više o ovoj tehnološkoj tvrtci doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Honor Magic VS 2 | The BEST Foldable Phone In The World!?

Tagged