goran vinčić vinča | foto: vedran vlahović | 2023.

Goran Vinčić Vinča je najmlađi komičar koji je rasprodao dvoranu Lisinski!

Nakon što je rasprodao brojne dvorane, klubove i kazališta po cijeloj regiji, Goran Vinčić – Vinča, jedan od najtraženijih komičara, ispunio je svoje obećanje i postao najmlađi komičar koji je rasprodao zagrebačku dvoranu Vatroslava Lisinskog. A u kojoj će, podsjetimo, nastupiti u ponedjeljak, 16. listopada 2023. godine.

“Ni sam još ne mogu vjerovati da je Lisinski rasprodan 20 dana prije nastupa! San je ostvaren i sad ga treba odsanjati. Prije svega hvala svima koji su pomogli u tome, od familije i prijatelja, preko Aquarius recordsa sa kojima imam divnu suradnju i najbitnije. Ali i naravno, vjernoj publici bez koje me nema. Lisinski je poseban. To je kruna moje karijere i najveći nastup ikada. Zato ću se potruditi da bude za pamćenje svima koji dolaze. Pripremam spektakl, a vi slobodno pripremite burek da me podmitite, jer će komunikacije sa publikom itekako biti. Nitko nije siguran!”, rekao je oduševljeni Goran Vinčić – Vinča.

Vinča poručuje da će postati i prvi hrvatski komičar koji će napuniti beogradsku MTS dvoranu. I poručuje da jedva čeka u četvrtak, 19. listopada, stati pred publiku u Beogradu. “Nastupiti u MTS dvorani, tj. Domu sindikata, za mene je specijalna stvar. Nastupat ću na sceni na kojoj su nastupali komičarske legende kao što su Mija, Čkalja, Ljuba Moljac, ali i sadašnje zvijezde Branko Đurić Đura, Russell Peters i Srđan Dinčić. Zagrebački Lisinski je rasprodan, a sada je vrijeme da rasprodam i beogradsku kultnu dvoranu! Obožavam beogradsku publiku jer ona zna što je stand up. Ona voli kvalitetan humor i cijeni kada je netko direktan i odvažan u nastupu. Ovo će sigurno biti najveći stand up spektakl godine. Tako da – ne propustite!”, dodao je Vinča. A sve o njemu možete doznati putem njegovog Facebook profila.

VIDEO: Goran Vinčić Vinča – Dežurni krivac (FULL stand up comedy specijal)

Tagged