ina karingtonka | zet zagreb | linija 242 glavni kolodovor - podbrežje | ožujak 2021.

Autobusna linija 242 će zbog radova na Aveniji Većeslava Holjevca voziti do Podbrežja obilazno i to od 29. rujna do 21. listopada 2023. godine

Autobusna linija 242 koja vozi od Glavnog kolodvora do Podbrežja prometovat će djelomično izmijenjenom trasom. Napominjemo da se ova izmjena trase odnosi na oba smjera. A u primjeni će biti od petka, 29. rujna 2023. godine od 6 sati. Autobusna linija 242 će izmijenjenom trasom voziti do završetka sanacije kolnika Avenije Većeslava Holjevca na dijelu od Islandske ulice do ulaza u naselje Podbrežje, a koji se očekuju u subotu, 21. listopada.

Autobusi linije 242 neće koristiti stajalište Građevinska škola u smjeru juga i Podbrežje u smjeru sjevera. Na izmijenjenom dijelu trase, linija neće koristiti usputna stajališta osim tri. A to su stajalište Podbrežje na Aveniji Većeslava Holjevca u smjeru juga i stajališta Građevinska škola na Islandskoj ulici u smjeru istoka. Za vrijeme navedenih radova za ovu liniju će u primjeni biti novi vozni red. A njega možete pornaći na početno-krajnjim stajalištima ili na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Trasa kojom će prometovati linija 242 za vrijeme radova je sljedeća: Terminal Glavni kolodvor – redovnom trasom do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice – (lijevo) Islandska ulica – (desno) Ulica Savezne Republike Njemačke – (desno) Avenija Većeslava Holjevca – (lijevo) naselje Podbrežje.

VIDEO: ZET Zagreb predstavlja nove Mercedesove autobuse

Tagged