plaćenici 4 | the expendables 4 | pl4ćenici | expend4bles

Plaćenici 4 | Akcijski filmski spektakl znan i kao “Expend4bles” dolazi u multipleks kino dvoranu CineStar Arena Zagreb u utorak, 19. rujna 2023. godine!

Plaćenici 4 ili Expend4bles, kako se ovaj film orginalno zove na engleskom, četvrti je nastavak kultne franšize s najviše glumačkih zvijezda u povijesti, ali i eksplozivnih kaskaderskih akrobacija i nevjerojatnog oružja, stiže u četvrtak, 21. rujna 2023. godine, na velika platna diljem svjetskih i hrvatskih kina! No, vi ga prvi možete doživjeti već u utorak, 19. rujna na premijeri u zagrebačkoj multipleks kino dvorani CineStar Arena Zagreb.

Sylvester Stallone se ponovo pojavljuje u ulozi Barneya Rossa, vođe grupe plaćenika koji nastavljaju sa svojim misijama diljem svijeta. Bilo da se radi o ubojstvima ili spašavanjima… Scott Waugh je redatelj četvrtog dijela franšize u kojoj glume i Jason Statham, Dolph Lundgren i Randy Couture. A dodajmo, novi glumci u franšizi The Expendables su Megan Fox, Andy Garcia, 50 Cent i drugi.

Svi znamo da Plaćenici donose najveću dozu adrenalina i akcijskih scena. Ali ono što je manje poznato je ekipa koja je zaslužna upravo za takve najopasnije scene. Fenomenalan tim Roka Cvetkova, poznatog slovenskog kaskadera, producenta i glumca, radio je upravo na ovom nastavku te su članovi tima od čak devedeset iznimnih profesionalaca bili glavni izvođači vratolomija u ovom holivudskom spektaklu.

Kako bi se što bolje pripremili, na CineStar TV-u prikazivat će se prva tri dijela filma!

A zahvaljujući CineStar TV kanalima, najveći će fanovi popularne akcijske franšize Plaćenike 4 moći pogledati na premijeri filma u utorak, 21. rujna od 19 sati u CineStaru Arena Zagreb! Tamo će svi posjetitelji, adrenalinski ovisnici i ljubitelji ove franšize na licu mjesta uživo moći vidjeti neke od stuntova te vrhunske akrobacije hrvatskih i slovenskih kaskadera koje su izvođene u filmu. Osim toga, posjetitelji će moći razgledati i izložbu rekvizita koji su korišteni u filmu. Iznimnu ekipu čine profesionalci većinom iz Slovenije i Hrvatske.

Tako je na primjer u filmu ulogu dublerice Megan Fox preuzela Rokova kći, Tjaša Perko. A pomoćnik koordinacije bio Goran Stjepanović iz Osijeka. Uz Roka, glavni koreograf scena borbe bio je Vlasto Ivanovič. A motociklist za ovaj filmski projekt bio je Aleš Rozman, jedini Slovenac koji profesionalno izvodi spektakularne skokove na četverociklu i motornim sanjkama te je jedan od zaista rijetkih u svijetu koji se usudi izvesti backflip na četverociklu. Dodajmo i da se njima pridružio naš profesionalni stunt motociklist Matija Podhraški. A on je vlasnik Guinnessovog rekorda u najduljoj vožnji na motora dok stoji na glavi!

Kako bi se što bolje pripremili za ovaj film, pobrinuo se CineStar TV 1. Naime, od ponedjeljka do srijede, od 18. do 20. rujna 2023. godine, u večernjem terminu u 20:15 sati možete pogledati i sva tri eksplozivna nastavka Plaćenika! Ulaznice za zagrebačku premijeru filma Plaćenici 4 ili Expend4bles su puštene u prodaju. Kapaciteti su ograničeni, stoga požurite po svoje ulaznice koje možete kupiti već danas! Više o ovom kino spektaklu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Plaćenici 4 | Expend4bles

Tagged