ship music festival 2023 | šibenik croatia

SHIP 2023 | Showcase festival i glazbena konferencija održat će se u Šibeniku od 14. do 17. rujna

52 Hertz Whale, badfocus, BEACHPEOLE, Ben T Kadar, Brvski, DJ Demian, Dunjaluk, Fikcio Monger, Gradske Bitange, Jan Niković, microslav, Neon Lies, Nika Turković, S/UMAS, Šimun Matišić, Smrdljivi Martini, tonota, X.U.L, Zarina Prvasevda, ŽEN i Zuzanna Całka. Sve ovo su izvođači koji će nastupiti na prvom izdanju festivala SHIP. A ovaj prvi showcase festival održat će se od četvrtka do nedjelje, od 14. do 17. rujna 2023. godine u Šibeniku.

Najavljeni izvođači ujedno i zaključuju lineup prvog šibenskog SHIP festivala. A on publici nudi zaista bogat koncertni program s više od 40 izvođača iz 15 europskih zemalja. Chui u Kući umjetnosti Arsen te Nu Genea live band, Porto Morto i nemanja na Tvrđavi sv. Mihovila, otvaraju festival u četvrtak, 14. rujna. Posljednje festivalske lokacije prvoga dana su dvije pozornice kluba Azimut na kojima će nastupiti Microslav i DJ Demian (Mrle). A u sljedeća dva festivalska dana na šest pozornica izmjenit će se žanrovski raznolika domaća i strana imena… Koncerti u petak i subotu kreću od 19 te traju do 5 ujutro i to na šest festivalskih pozornica. I dodajmo, SHIP 2023 će zaokružiti međunarodni konferencijski program s više od 60 govornika iz 16 zemalja svijeta. Tko kada nastupa, doznajte na mrežnoj adresi ship.hr/festival/festival-timetable.

Cijena ulaznice za koncert otvorenja u četvrtak, 14. rujna, iznosi 29 eura. A isto toliko iznosi i ulaznica za sam festival, tj. 15. i 16. rujna. Dodajmo da ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i festival, tj. od 14. do 16. rujna, iznosi 34 eura. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i konferencijskom dijelu programa iznosi 65 eura. Više informacija o novom šibenskom festivalu SHIP 2023 doznajte na službenoj Facebook stranici.

VIDEO | SHIP Showcase Festival & Music Conference 2023

Tagged