kulendayz 2023 | fakultet agrobiotehničkih znanosti osijek

KulenDayz 2023 | Jubilarno 15. izdanje regionalne IT konferencije održava se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i to u subotu, 2. rujna

KulenDayz 2023, jubilarno 15. izdanje ove regionalne IT konferencije, održat će se u subotu, 2. rujna 2023. godine. Konferencija počinje u 8.30 sati, a održat će se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, na adresai Vladimira Preloga 1. A ovogodišnja konferencija KulenDayz i ukupno 15. po redu, donosi obilje uzbudljivih tema i aktivnosti koje će zasigurno zadovoljiti sve ljubitelje IT industrije.

Tako vas očekuje vas bogat program koji pokriva napredno programiranje, baze podataka, IT Pro, web tehnologiju, dizajn, projektmenadžment, razvoj igara, ali i mnoge druge teme. Ove godine se po prvi put organizira poseban track pod nazivom Tech 101 Powered byInfobip“ kojem je ideja da predavanja budu level 100, odnosno lako za pratiti svima koji ulaze u IT svijet, studentima i svim ostalim sudionicima konferencije.

Studentima je ulazak na glavni dan konferencije KulenDayz, u subotu, 2. rujna, besplatan. Dodajmo da je kotizacija za radionice u petak, 1. rujna, snižena za 50%. Uz pogodnosti za studente, konferencija sadrži program KulenDayz Kids namijenjen mladim nadama koji će kroz razne igre upoznati svijet robotike i programiranja. Registracije su otvorene do prodaje svih karata, čiji broj je ograničen na 700 sudionika. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio ovog jedinstvenog tech iskustva! Za više informacija i prijave, posjetite službenu web stranicu KulenDayza na adresi kulendayz.com.

Program konferencije KulenDayz 2023

Petak, 1. rujan

15. po redu IT konferencija KulenDayz se otvara predkonferencijskim treninzima i predavanjimau prostorijama Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Ovo je odlična prilika zaučenje, druženje i networking.

Subota, 2. rujan

Na glavnom danu konferencije KulenDayz 2023 sudionike očekuje više od 70 inspirativnih predavanja i panela koji se održavaju u prostorijama Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Dan započinje panel otvaranjem konferencije uz zdravicu, a prvo predavanje (i to keynote) održat će Albert Gajšak, direktor u tvrtci CircuitMess. Odmor između predavanja sudionici konferencije će potražiti u poznatom In Da Sofa konceptu s velikim brojem izlagača i kućicama s hranom i pićem. Uz hranu i piće, organizacijski tim priprema i retro gaming zonu.

Kraj programa obilježava Volim Ljuto i IT kviz gdje možete testirati svoju izdržljivost ili provjeriti znanje te osvojiti vrijedne nagrade. Bogat program i glavni dan konferencije završava s dvije glazbene note – zagrijavanje počinje uz jazz band, zatim pozornicu preuzima DJ i počinje party gdje sudionici mogu iskoristiti svoje Kulen Coinse za par besplatnih cuga!

Nedjelja, 3. rujan

Zadnji dan KulenDayza 2023 je predviđen za opuštanje u Didinom konaku uz slavonske delicije. Također, sudionici mogu iskoristiti dan na brodu kroz obilazak Kopačkog rita, nazdraviti uz rakiju i mezu te ostatak dana provesti u timskim igrama i druženju. Sve detalje programa pogledajte na mrežnoj stranici ove IT konferencije na adresi kulendayz.com/agenda.

Ostale aktivnosti na KulenDayzima 2023

KulenDayz Kids

U sklopu glavnog programa, u informatičkim učionicama Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku održava se KulenDayz Kids, posebno osmišljen za mlade tech nade u dobi od 7 do15 godina. Radionica će djeci omogućiti da istraže svijet robotike i osnove programiranja. Njihova kreativnost i znatiželja su naša budućnost!

Tech 101 Powered by Infobip

Prvi put ove godine organizira se poseban track s level 100 predavanjima koji će moći pratiti studenti, svi koji ulaze u IT svijet, ali i ostali sudionici konferencije. U petak će biti radionice iz web developmenta, a u subotu će se pokriti teme iz raznovrsnih područja. A ona su AI, Webdevelopment, testing, dizajn, HR, Automotive i digitalni marketing. Studenti imaju 50% popusta za radionice u petak, a subota je za njih besplatna!

Ask The Expert

U KulenDayz selu možete potražiti zonu gdje će sjediti sudionici konferencije koji su stručnjaci u svom području rada. Sudionici konferencije mogu iskoristiti priliku za besplatnurazmjenu znanja uz zdravicu i prigodne poklon pakete.

VIDEO: Kulendayz 2023 | Osječka TV

Tagged