sun u / sanja šiljković - start | 2022.

Sun U singlom “Start” opjevava kompleksnost početka odnosa između dvoje ljudi

Nakon “Tla”, “Kraja” i “Tu”, stigao je i “Start”, novi singl u kojem talentirana zagrebačka producentica i glazbenica Sun U, znana i kao Sanja Šiljković, donosi svu kompleksnost početka odnosa između dvoje ljudi. Također, ona je sada na korak bliže svom novom albumu… “Pjesma priča o samom početku odnosa dvije osobe. O trenutku kada su želje još uključene, ali je prisutna i nesigurnost uz dodatak nepovjerenja. Taj odnos se tada često svodi i na razna obostrana testiranja granica i igranja toplo-hladno”, o pjesmi “Start” rekla je SUN U.

SUN U je svoj autorski pečat ostavila i na pratećem animiranom video spotu. “Htjela sam ponovno nekako ukomponirati taj animatorski dio sebe. Tako sam i odlučila presjeći moment snimanih spotova do idućeg. A on će onda zatvoriti krug serije spotova s kojima sam krenula početkom godine”, dodala ja ova svestrana umjetnica.

Sanjine obožavatelje razveselit će vijest da ova sjajna glazbenica za ovu godinu priprema još nekoliko iznenađenja. Ali i da radi punom parom: “Iza Starta mi preostaje još jedan planirani singl sa spotom Ti, a onda ubrzo nakon toga i drugi studijski album. Počela sam već raditi na vizualima i dizajnu za album, tako da mislim da ću uspjeti realizirat sve što sam si zadala u ovoj godini”, dodala je Sun U. A mi ćemo dodati da pjesmu Start možete poslušati i pogledati niže u tekstu. Sve što vas dodatno zanima o ovoj glazbenici potražite na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: SUN U – Start

Tagged