dinamo zagreb | članska iskaznica | 2023.

Dinamo obavještava navijače o načinu na koji mogu podići svoju člansku iskaznicu za sezonu 2023/2024

Zbog velikog interesa oko korištenja članskog popusta prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2023/2024, GNK Dinamo Zagreb obavještava navijače koji su uoči počeka nove sezone podnijeli zahtjev za učlanjenje u klub o načinu na koji mogu podići svoju člansku iskaznicu. S obzirom na to da se članske iskaznice šalju običnom poštom te kako klub nema uvid u stanje poslane pošiljke u realnom vremenu, klub je za sve koji su počevši s ponedjeljkom, 19. lipnja, a zaključno s petkom, 30. lipnja, predali svu potrebnu dokumentaciju za članstvo, omogućio osobno preuzimanje članskih iskaznica. A ono će biti moguće od ponedjeljka, 3., do petka, 14. srpnja 2023. godine i to osobno na stadionu Maksimir.

Napominjemo kako će se iskaznice u ponedjeljak, 3. srpnja, moći preuzeti u Fan shopu u radno vrijeme poslovnice od 9 do 20 sati. A od utorka, 4., do petka, 14. srpnja, na posebnom punktu za učlanjenje pokraj fan shopa. Radno vrijeme je od 11 do 19 sati, osim nedjeljom kada punkt neće raditi. Sve članske iskaznice za koje nije zatraženo osobno preuzimanje prilikom učlanjenja bit će poslane običnom poštom u ponedjeljak, 17. srpnja.

Sve o tome kako postati članom kluba ili produžiti članstvo te o pogodnostima koje dolaze uz Dinamovo članstvo pročitajte ovdje. Za sva ostala pitanja i nejasnoće možete kontaktirati Odjel za članstvo putem e-maila clanstvo@gnkdinamo.hr. Podsjećamo, nova sezona za plave kreće u subotu, 15. srpnja. Tada će Plavi igrati za prvi trofej sezone u utakmici SuperSport Superkupa na stadionu Maksimir protiv Hajduka, osvajača SuperSport Kupa. Vikend nakon toga počinje i prvenstveno nadmetanje u SuperSport HNL-u, a već se u 1. kolu na Maksimiru igra vječni derbi – sastaju se ponovno Dinamo i Hajduk! Što se još događa u Dinamu doznajte na mrežnim stranicama najdražeg kluba na adresi gnkdinamo.hr.

VIDEO: Dinamo slavi naslov hrvatskog nogometnog prvaka u sezoni 2022/2023!

Tagged