ljubavnici - kupit ću ti cvijeće | foto: grgas studio | 2023.

Ljubavnici predstavljaju svoj novi ljetni hit “Kupit ću ti cvijeće”

“Nikad nećeš biti sama, pjevat ću o nama…” kaže novi ljetni hit “Kupit ću ti cvijeće” iznimno popularnog zabavnog benda Ljubavnici. Dodajmo da baš svaka njihova pjesma pršti emocijama i prelijepim ljubavnim porukama, a što i ne čudi jer iza svega stoji autorski i ljubavni par Antonija Šola i Mario Regelja, frontmen Ljubavnika. Oni iza sebe imaju veliki broj radijskih hitova, a i nova pjesma i suradnja imaju još veći potencijal.

Ovoga puta su Ljubavnici udružili su snage s ponajboljim regionalnim producentom, Bojanom Dragojevićem iz beogradskog studija Empire. Podsjetimo, Bojan je do sada radio sa velikim regionalnim zvijezdama poput Severine, Saše Kovačevića, Nede Ukraden, Jelene Rozge, Maje Šuput… A rezultat njihove suradnje je novi ljetni hit koji sigurno neće silaziti s playlista radijskih postaja. I publici će biti teško pjesmu izbaciti iz glave jer je stvorena ne samo za plesni podij, nego i za svadbe. Upravo zbog svoje poruke i prekrasnog teksta: “Kupit ću ti cvijeće i prsten od zlata, samo stavi ruke svoje oko moga vrata…”

Mario Regelja, frontmen Ljubavnika, rekao je kako je pjesmom htio reći da među mlađim generacijama još uvijek ima kavalira. I to onih koji svojim djevojkama i ženama svakodnevnim gestama iskazuju svoju privrženost. “Ima nas koji pazimo na svoje ljepše polovice svakoga dana. Ne samo na prigodne datume i obljetnice”, poručio je Mario Regelja.

Pjesma “Kupit ću ti cvijeće” otvoreno poziva na ljubav i razbija svaku usamljenost

Bend koji ovog ljeta skoro pa i da nema slobodnog vikenda zbog brojnih ugovorenih svirki, ponovno ima “recept protiv usamljenosti”. Pjesma Kupit ću ti cvijeće otvoreno poziva na ljubav i razbija svaku usamljenost. Ali i stvara atmosferu koja nam je prijeko potrebna ovog vrućeg ljeta. Dodajmo da Ljubavnici imaju milijunske preglede na YouTubeu, što zbog hitoidnih pjesama, što zbog zanimljivih i atraktivnih videospotova.

Ljubavnici nisu ništa prepustili slučaju ni ovoga puta te su angažirali redatelja Luku Grgasa. A on ih je odveo u Hrvatsko Zagorje na prekrasnu lokaciju vile Pačetina, koja je savršeno poslužila za snimanje jednog ljetnog videospota. Uz pjesmu Kupit ću ti cvijeće publika će sigurno zaplesati. A tko zna, možda upravo ova pjesma posluži za savršenu kulisu neke buduće ljubavi, prošnje ili prvog plesa mladenaca. Više o Ljubavnicima doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Ljubavnici – Kupit ću ti cvijeće

Tagged