bread pitt zagreb | bakery and luncherie | 2019. | foto: bojan zibar

Bread Pitt – Bakery & Luncherie | Nova zagrebačka pekarnica koja je idealno mjesto za vašu pauzu za ručak

Gundulićeva 5 – to je zagrebačka adresa novootvorene pekarnice pod nazivom “Bread Pitt – Bakery & Luncherie”. A ona ovih dana iznimno plijeni poglede prolaznika. Naime, osim svog upečatljivog naziva, donosi pravo osvježenje onim što se doživite kada zakoračite u nju. Oku ugodan interijer, začinjen moderno-industrijskim uređenjem i pomno odabranim detaljima, savršeno je obogatio jednu od najpopularnijih i najprometnijih zagrebačkih ulica.

Osim standardne ponude, u pekarnici Bread Pitt možete pojesti španjolske empanade, ali i tradicionalni soparnik i to u nekoliko varijanti, s inćunima ili mozzarellom. Omiljene štrukle, na ovoj su lokaciji definitivno kraljice okusa, od slanih s tartufima pa sve do onih najslađih, primjerice s borovnicama. A sve rađene u kombinaciji s Veronika mliječnim proizvodima i Harissa začinima

Danas svi negdje žure i opće je poznato da nemaju svi priliku izdvojiti veliki dio dana za sjedenje na ručku. A upravo u Bread Pittu možete pronaći ukusne spring rolice s piletinom, kozicama ili govedinom, creperolls u varijanti s raznim okusima, primjerice od jagode, jabuke, s nutellom ili za ljubitelje slanih kombinacija, s krumpirom ili gljivama.

Pekarica “Bread Pitt” nalazi se u Gundulićevoj ulici na broju 5

U bogatoj ponudi ove pekarnice se nalaze i razne salate te nezaobilazni sendviči. A čija su peciva, kao i sam kruh, spravljeni od najfinijeg brašna i najkvalitetnijih sastojaka. Tijesto za pizzu rađeno je od zero zero brašna, a pizza od crnog tijesta apsolutni je hit. I dodajmo, kruh je danas definitivno puno više od obične namirnice.

Varijacija na temu tijesta je bezbroj, a spajanjem naizgled nespojivog i unošenjem nekih posebnih okusa, ukusan rezultat ne izostaje. A sve te okuse donosi Bread Pitt – Bakery & Luncherie. To je mjesto na kojem će svatko pronaći nešto za sebe, a možda tu možete i otkriti neki novi okus. Ukratko, s ovom novom zagrebačkom pekarinicom pauza za ručak ili bilo koji drugi obrok sigurno će postati još omiljeniji trenutak u danu. Više o ovoj pekarnici možete doznati na službenoj Facebook stranici.

Tagged