ljeto na zagrebačkom velesajmu 2023

Ljeto na Zagrebačkom velesajmu 2023 | Više od 100 izvođača nastupa na ovom open air festivalu koji se održava ispred paviljona 20 od 22. lipnja do 2. srpnja

U zajedničkoj organizaciji Glazbene kuće i Zagrebačkog velesajma u četvrtak, 22. lipnja 2023. godine, kreće projekt pod nazivom “Ljeto na Zagrebačkom velesajmu”! A u sklopu ove ljetne zabavne manifestacije očekuje vas čak 11 dana open air festivala. I dodajmo, cilj manifestacije “Ljeto na Zagrebačkom velesajmu” je promicanja glazbene i tehničke kulture te mladih neafirmiranih glazbenih sastava.

Ovaj višednevni festival obogatit će ljetnu ponudu grada Zagreba ovim edukativno-glazbeno-sportsko-umjetničkim programom. I dodajmo, plan organizatora je da se on održava svake godine. A na ovogodišnjem događanju će nastupiti preko 100 izvođača, a ulaz na festival je slobodan. I dodajmo, ovaj glazbeni festival će trajati do nedjelje, 2. srpnja 2023. godine i to na zelenoj površini ispred paviljona 20 na Zagrebačkom velesajmu.

Kako smo već naveli, ulaz na festival Ljeto na Zagrebačkom velesajmu je slobodan. A ukoliko želite pojačati djelovanje Glazbene kuće možete ih počastiti svojim dolaskom, donacijom ili glasanjem za najbolji neafirmirani mladi band. Glasati možete isključivo na lokaciji događanja, a glasački listić je svaki izdani račun za konzumaciju pića ili hrane. Pobjednik je onaj band koji skupi najveći zbroj konzumacija, tj. iznosa računa. I napomenimo, glasati možete isključivo na dan kada band svira, a svaki band imat će svoju glasačku kutiju u neposrednoj blizini blagajne. Više informacija i točan program ovog ljetnog zagrebačkog festivala možete doznati na mrežnim stranicama Glazbene kuće na adresi glazbenakuca.com.

Tagged