boudoir chic picnic | 2019.

Boudoir predstavlja modnu kolekciju za proljeće 2019. godine | Uživajte u modniom chic pikniku kakvog još niste doživjeli

Modna kolekcija salona Boudoir za proljeće 2019. godine temeljena na bajci. A ujedno je i duboko inspirirana viktorijanskom siluetom. Pa kao takva sadrži delikatno isprepletene čipkaste komade, koji su inteligentno osmišljeni da komplimentiraju žensku figuru. Nježni ženstveni detalji poput višeslojnih čipkastih volana i visokih ovratnika, upotpunjeni su fantastičnim vitrajem delikatnih aplikacija.

Inspiracija koju dizajnerice modnog salona Boudoir pronalaze uvijek je povezana s prirodom. A ona povezana s njom daje kolekciji svjež pristup i romantično ozračje u printanom i bridal segmentu dizajna, točnije, vjenčanicama. Ukratko, Boudoir rukopis snažno prisutan i prepoznatljiv u svakom komadu. I dodajmo, couture kolekcija savršeno se uklapa uz energične vintage printeve na šantung svili. A fantastični šeširi kreacija su modističke radionice ovog salona, kao neizostavni signature brenda.

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević s velikim žarom oblikuju svoju bajkovitu modnu viziju, satkanu od ženstvenih komada, slojevitih tekstura, čipkastih aplikacija i neodoljivih impresionističkih printeva, koje modna publika danas prepoznaje kao jedinstveni rukopis pod imenom Boudoir. Podsjetimo, ova modna kuća je osnovana 2001. godine u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske. A ove dizajnerice svoj rad i kolekcije kontinuirano predstavljaju putem revija, izložba i modnih kampanja. Sve što vas dodatno zanima o ovom modnom brendu doznajte na njihovom službenom Facebook profilu.

Tagged