zg park rock festival 2023

ZG Park Rock festival 2023 | Ovaj glazbeni festival održat će se u zagrebačkom Parku mladenaca, a na njemu Psihomodo Pop slavi svoj 40-ti rođendan!

ZG Park Rock festival održat će se u subotu, 17. lipnja 2023. godine u novozagrebačkom Parku mladenaca i to sa bendom Psihomodo Pop kao headlinerima i njihovim gostima. A uz Psihiće, ove godine na pozornicu festivala će stati bendovi Projekt Trnsko, Donkey Hot i Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli. Ulaz na ZG Park Rock festival 2023 je slobodan, a u ponudi će biti i hrana i piće.

Također, na taj dan će i obitelji s djecom moći uživati u festivalu i to već od 11 sati ujutro. Za one najmanje pobrinut će se animatori, a priprema se i predstava mjuzikl pod nazivom “Kad sam imao 15” u izvedbi Osnovne škole Trnsko. I dodajmo, ovo je prvi puta da se ovaj festival održava, a kako organizatori najavljuju, u planu je i za svaku iduću godinu!

“U subotu, 17. lipnja 2023. godine, sviramo svoj jubilarni koncert i to baš u Parku mladenaca iz više razloga. Naime, mi smo svi iz tog kvarta. Ja sam išao u školu u Trnsko, a moj skoro cijeli bend je iz Sigeta. Počeli smo u garažama koje se naslanjaju na Park mladenaca i nekako smo uvijek htjeli tamo napraviti koncert. I sada konačno dolazi taj dan. Ulaz je besplatan jer želimo da dođu SVI!”, rekao je najmlađi hrvatski rocker Davor Gobac i pozvao sve u Trnsko!

Psihomodo Pop na manifestaciji ZG Park Rock festival slavi svoj 40-ti rođendan!

Psihomodo Pop, kultni hrvatski rock bend, ove, 2023. godine slavi svojih prvih 40 godina postojanja! A u tih četrdeset godina neprekidne karijere moglo se čuti i vidjeti doslovno svašta. Hrvatski Ramonesi, kako su ih često zvali ili Stonesi po načinu života i mindsetu, potencijalno imaju i više ili barem malo bolje životno iskustvo od članova spomenutih bendova. O beskompromisnim i na neki način vječnim dječacima i o tome što je sve stalo u njihovih 40 godina dosta ćemo saznati iz dokumentarnog filma koji priprema Radislav Jovanov Gonzo. I to upravo povodom njihovog velikog 40-tog rođendana!

Dodajmo da Davor Gobac i ekipa pripremaju i monografiju u čast svih nezaboravnih trenutaka. Također, pripremaju čak četiri do sada nikad objavljena live albuma i ono što je najvažnije – novi album! Dok sve što su naumili ne ugleda svjetlo dana, Psihomodo Pop će počastit fanove i Zagreb velikim besplatnim koncertom u subotu, 17. lipnja, u zagrebačkom Parku mladenaca, točno između Trnskog i Sigeta.

I naravno da ova lokacija Parka mladenaca ima smisla. Naime, u Trnskom se nalazila njihova prva garaža u kojoj su svirali, a današnji studio im se nalazi u Sigetu. Tako da je Park mladenaca zaista bio logičan izbor. Više o ovom dugovječnom punk-rock bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Psihomodo Pop – Vampir

Tagged