corona sunsets sessions 2023 | zagreb croatia

Corona Sunsets Sessions 2023 | Sedmi po redu rooftoop party na krovu ZPC-a održava se od 28. lipnja do 30. srpnja!

Postoji jedna modernija zagrebačka legenda koja kaže kako ljeto u Zagrebu može početi tek kad Corona Sunsets Sessions zavlada krovom Zagrebačkog plesnog centra. No, iako će kalendarski već krenuti, ljeto u metropoli ove je ove, 2023. godine, zakazano za srijedu, 28. lipnja! A gdje se bježi od vrućine gradskog asfalta? Gdje se provode najljepše morske večeri bez mora i gdje se stvaraju najbolje ljetne uspomene? Odgovor je jasan – u Corona pop up baru u kojem je dozvoljeno uživanje uz hladno Corona pivo s kriškom limete i koktelima na bazi Corone… I tako sve do nedjelje, 30. srpnja 2023. godine!

Prepoznat po posebno osmišljenom interijeru, rooftop party Corona Sunsets Sessions ni ove, 2023. godine, neće iznevjeriti svoje ljubitelje. Najinstagramičnija ljetna destinacija u Zagrebu spremna je iznenaditi nekim dosad neviđenim detaljima uz neizostavne ležaljke i brojne zone koje zovu na chillanje i opušteno druženje koje može potrajati satima. Naravno, kao savršen “dodatak” ovog čarobnog mjesta iznad grada pokazat će se i čarobni zalazak sunca. Stoga ne čudi da je globalno poznati event koji se odvija u našoj metropoli osvojio Zagrepčane. No, on je i s vremenom postao “place to be” za sve turiste koji se tijekom ljeta nađu u gradu…

A ove godine Corona Sunsets Sessions nudi i poseban DJ program. Tako će Luca Goya, DJ Juky, Symart i Idris biti zaduženi za dobru atmosferu četvrtkom, petkom i subotom od 17 sati do ponoći. Na vama je samo da odlučite hoćete li afterwork druženje ili početak noćnog izlaska započeti ispijanjem hladne Corone ili osvježavajućeg signature koktela s njom. Događaj koji se ne smije propustiti otvoren je svaki dan od 17 do 24 sata. A više detalja o ostalim događanjima u Zagrebačkom plesnom centru doznajte na mrežnim stranicama na adresi zagrebackiplesnicentar.hr.

Tagged