kk zadar - kk split | košarka - ht premijer liga

KOŠARKA UŽIVO: Zadar i Split u igraju treću utakmicu finalne serije za naslov prvaka Hrvatske u nedjelju, 4. lipnja 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Zadar i Split u igraju treću utakmicu finalne serije za naslov prvaka HT Premijer lige u nedjelju, 4. lipnja 2023. godine. Susret se igra u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a počinje u 20 sati. Podsjetimo, Zadrani su došli “na korak” do osvajanja prvenstva, jer su u seriji poveli sa 2-0 i treba im još samo jedna pobjeda. A nju namjeravaju ostvariti u ovom susretu koji će se igrati pred rasprodanom dvoranom na Višnjiku. No, i Splićani imaju svoje planove, budući da je prošli susret završio pobjedom Zadrana nakon produžetaka.

“Igrače sam upozorio na greške iz nekih prijašnjih finala i rekao im da ne upadnu u zamku koja bi ih odvukla od obveza koje imaju. Naravno, Splitu neće biti lako igrati pred devet tisuća ljudi, ali postoji realna opasnost i da mi u tome izgorimo. Psihološki moment je najbitniji. Taktički će uvijek biti nekih promjena i sitnih popravaka u odnosu na prošlu utakmicu. To su sitne korekcije, ali i one mogu presuditi”, rekao je trener Zadra Danijel Jusup.

“Svaka utakmica sa Splitom je rat. To je prava borba i iznimno taktičko nadmudrivanje. Mi smo se cijelu sezonu borili, ratovali i davali sto posto od sebe, a morat ćemo tako igrati i u ovoj utakmici. Mi izgledamo dobro u završnici jer smo ciljano planirali treninge kroz cijelu sezonu, a imamo čovjeka koji to vodi. Marko Štrbac i Dado Burčul rade regeneraciju cijelo vrijeme. I molim publiku da bude uz nas kao u Splitu. Svaki napad i obranu igrali su s nama, a mi ćemo se i sada boriti na terenu do kraja. Ako bi izašli na teren tako da nešto proslavimo, nećemo slaviti”, dodao je Jusup.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zadar – Split?

Treća utakmica finalne serije za naslov prvaka HT Premijer lige igra se između klubova Zadar i Split u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 4. lipnja 2023. godine od 20 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Sportska televizija. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos košarkaške utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče procjena kladionica, za ovaj susret one predviđaju da će otići na stranu Zadra. Tako je na pobjedu Zadrana kvota 1.70, na pobjedu Splićana 2.85, dok neriješen rezultat ima kvotu 16.00.

Više o Splitu doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi kk-split.com. Više informacija o Zadru možete naći na službenoj klupskoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Danijel Jusup | 20 godina od osvajanja Goodyear lige

Tagged