miki solus | 2022.

Miki Solus, nakon duže koncertne pauze, vraća se na pozornicu Močvare i to u utorak, 20. rujna 2022. godine

Nakon duže koncerte pauze na pozornicu se vraća Miki Solus! On je svoje prve glazbene korake napravio upravo u Močvari, u sklopu legendarnog programa “Močvara traži zvijezdu”, a sve ostalo je, kako bi se to reklo, povijest… Od te 2010. godine Miki Solus je objavio četiri studijska albuma, ali je dobio i nominaciju za Porina. Na svojim koncertima je pjevao pjesme o mrtvim kravama, hipsterima, palačinkama i lubenicama. A uz to što falša, nastupa na klaviru, gitari, a ponekad i na harmonici.

Neko vrijeme ga nije bilo na koncertima, a sada se vraća na svoju omiljenu pozornicu, onu u zagrebačkoj Močvari. Samostalni koncert Miki Solus na kojem ćemo čuti premijeru njegovih genijalnih pjesama održava u klubu Močvara u utorak, 20. rujna 2022. godine. Vrata kluba se otvaraju u 20, a koncert počinje u 21 sat. I naglasimo – upad na ovaj koncert je besplatan!

“Dođite u Močvaru na premijerno slušanje hrpetine novih genijalnih pjesama. I recite mi koje od njih su smeće kako ih ne bih uvrstio na novi album. Raspon tema je širok. Tu su istarska goveda, makedonska hrana, australske životinje, ostarjeli muzičari, ali i zgažene mačke. Naravno, nakon novih pjesama odvirat ćemo i najdraže starije poluuspješnice, a sve to uz pomoć ukulelea, klavijatura, električne gitare, basa, cajona i bubnja. Na bini će me pratiti i pokušati u kojem tonalitetu pjevam shvatiti famozni bradati veteran ručnog ribolova Fra Frane Visković i legendarni perkusionistički povratnik iz Češke Ivan Koala Strahija. Nemojte ostati doma k’o babe, dođite na koncert jer – upad je džabe!”, rekao je Miki Solus. A što Miki trenutno radi provjerite putem njegovog Instagram profila.

VIDEO: Miki Solus – Michael Scott

Tagged