goran vinčić vinča - reci mi da se šališ | lisinski zagreb | listopad 2023.

Goran Vinčić Vinča predstavlja svoj novi stand up show “Reci mi da se šališ” u Lisinskom u ponedjeljak, 16. listopada 2023. godine

Goran Vinčić znan i kao Vinča, jedan od najtraženijih komičara u regiji, predstavlja svoj novi show “Reci mi da se šališ”! A on će, na radost i veselje svojih obožavatelja i poklonika, taj stand up show izvesti u Lisinskom, ali za taj nastup ima i svojevrsni plan. Naime, Vinča želi biti najmlađi stand up komičar koji će napuniti Lisinski! Zato, dođite u Lisinski, dobro se zabavite, ali i pomognite Goranu da ostvari ovaj jedinstven naum.

Nakon što je rasprodao brojne dvorane, klubove i kazališta po cijeloj regiji, Goran Vinčić – Vinča odlučio je napuniti dvoranu Vatroslava Lisinskog. A to će napraviti u ponedjeljak, 16. listopada 2023. godine, gdje će održati svoj novi show Reci mi da se šališ. Ulaznice za ovaj spektakl se prodaju po cijeni od 18, 20 i 22 eura, a potražite na blagajni dvorane Lisinski. A za one najhrabrije koji će u Lisinskom ispuniti prve redove – Vinča ima posebno iznenađenje.

“Neki kažu da sam izgradio karijeru na prvom redu i ja bih se donekle složio. Prvi red na mom nastupu je kao prva linija, a tu sjedaju najhrabriji i često najduhovitiji ljudi. A za ovu posebnu priliku ulaznice u prvom redu one će biti jeftinije. Dakle, koštat će samo 10 eura. A hoće li to na kraju ipak platiti skuplje, morat ćete doći i vidjeti!”, rekao je Goran Vinčić.

Vinči je Lisinski najveći izazov do sada

Lisinski je za mene nešto o čemu sam sanjao da ću jednoga dana raditi. Nakon osam godina karijere želio sam sve dići na stepenicu više i došlo je vrijeme za ispunjenje tog sna, tako da je Lisinski logičan odabir za moj najveći nastup u karijeri”, rekao je 28-godišnji Vinča koji će biti jedan od najmlađih komičara kojem bi uspjelo osvojiti ovu zagrebačku dvoranu. “Lisinski je najveći izazov do sada jer želim da svatko u publici doživi nastup na isti način, da se jednako zabavi i uživa mojim forama. Velika je to dvorana i trebat će tona energije da svi budu zadovoljni”, dodao je Goran Vinčić.

U osam godina karijere od najmanjih klubova došao je do “kraljice svih dvorana”. A iako je poznat po osobnom pristupu, veličina Lisinskog neće mu biti prepreka, već izazov. I dodajmo, Vinča je nedavno objavio specijal Dežurni krivac, koji je u samo četiri dana pogledalo više od 65.000 gledatelja. A taj stand up comedy show možete pogledati i vi u nastavku teksta. A što Goran trenutno radi i gdje nastupa, provjerite na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Goran Vinčić – Dežurni krivac (full stand up specijal)

Tagged