advent u kutini 2019 | kutinska zimska čarolija

Advent u Kutini 2019 | Zimska čarolija uz klizanje, gastronomske delicije i zabavne sadržaje održavat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana

Advent u Kutini, prava čarobna zimska idila, očekuje vas i ove godine u gradu Kutini i to od 30. studenog 2019. pa sve do 6. siječnja 2020. godine! Klizanje na otvorenom obogatite okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim zabavnim sadržajima za sve uzraste. A najljepšu adventsku fotografiju upotpuniti će bogati blagdanski ukrasi i dekoracije. Nema razloga da ne osjetite čaroliju zime!

Program popularne i već tradicionalne kutinske Zimske čarolije održavat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana. A tamo će dominirati veliko klizalište sa ledenom stazom oko fontane. No, ako vam klizanje ne ide, ne brinite! Priprema se škola klizanja za djecu i odrasle, a na vama je samo da se odvažite. A kada savladate klizanje, uživajte u disco večerima na ledu!

Advent u Kutini i za najmlađe posjetitelje priprema brojne aktivnosti

A na Adventu u Kutini – moslavačkoj zimskoj čaroliji naći ćete zaista svašta za baš svakoga. Od animacije, kreativnih radionica i predstava pa sve do božićnog vlakića, Kuće Djeda Mraza i drugih sadržaja. A 31. prosinca točno u podne održat će se i dječji doček Nove godine uz zagarantiranu zabavu. A u večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček Nove 2020. godine. Dodajmo da će njega uveličati tradicionalni veliki vatromet točno u ponoć, a tu ćete naći i veselu proslavu do jutarnjih sati.

Kad pomislite na Božić, sigurno se sjetite tradicionalnog sajma, a tako će biti i ove godine. Kutinski Božićni sajam okupit će tako obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Uz zvukove božićnih pjesama, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj koji pruža Advent u Kutini. Svi ste dobrodošli jer čarolija bez vas neće biti potpuna! Više informacija kao i program ove advenske manifestacije u srcu Moslavine doznajte na službenoj internetskoj stranici Turistčke zajednice Kutina.

Tagged