robert čolina | 2023.

Robert Čolina, hrvatski Michael Buble, održat će proljetni koncert u Jazz & cabaret klubu Kontesa u srijedu, 19. travnja 2023. godine

Robert Čolina, ljubitelj evergreena i swinga, već je naveliko u pripremi proljetnog koncerta kojeg će održati pred zagrebačkom publikom. A on će nastupiti u srijedu, 19. travnja 2023. godine s početkom u 20 sati i to u Kontesi, u klubu kazališta Komedija. Hrvatski Michael Buble, kako su ga mnogi prozvali zbog jedinstvenog stila, ali i ljubavi prema evergreenima i swingu, ovoga puta u Kontesi priprema sjajan repertoar.

Tako će se Robert Čolina fokusirati na bezvremenske međunarodne glazbene uspješnice. I dodajmo, koncertni program s kojim se predstavlja u Klubu Kontesa pripremao je mjesecima u suradnji s renomiranim producentom i dirigentom Josipom Cvitanovićem. I dodajmo, uz Roberta Čolinu nastupit će i Orkestar Josipa Cvitanovića.

“Iznimno mi je drago da je došlo do suradnje s Josipom Cvitanovićem i njegovim orkestrom na ovoj posebnoj glazbenoj večeri u Kontesi. Vjerujem da će publika uživati u našem izboru pjesama. A bit će tu od evergreena do Bublea, točnije, bit će tu ponešto za sve ukuse. Inače, s ovim repertoarom uglavnom nastupam po Španjolskoj i Njemačkoj. Tako da me posebno veseli da ćemo napokon ovaj program izvesti i za zagrebačku publiku”, rekao je Robert Čolina.

U Jazz & cabaret klubu Kontesa slušat ćemo brojne evergeene

Na repertoaru će u srijedu, 19. travnja 2023. godine, naći Robertove obrade evergreena i velikih hitova. Tako ćemo čuti pjesme poput Sway, Buona Sera Signorina, Jailhouse Rock, Unchain My Heart, Besame MuchoHaven’t Met You Yet, kao i mnogi druge popularne skladbe. No, čut ćemo i Robertove hitove, uz poneko glazbeno iznenađenje…

Robert Čolina je pjevač koji je publiku još prije desetak godina oduševio svojim albumom prvijencem. Spomenimo da su s tog albuma vrlo dobro bile prihvaćene pjesme Sad te ostavljam i Te tvoje oči. A posljednjih godina se predstavio i pjesmama To bi zaslužio, Nemoj me pitati za ime, Sve što želim jesi ti te posljednjim singlom Sad te ostavljam.

Nakon dosadašnje suradnje s renomiranim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena, Čolina će na predstojećem koncertu predstaviti i neke nove pjesme. Spomenimo, na njima intenzivno radi s uvaženom regionalnom kantautoricom Aleksandrom Sarom Milutinović. Robert Čolina ovim koncertom otvara i svoju ovogodišnju koncertnu sezonu. A ona će ga provesti našom obalom, ali i pozornicama susjednih država. Više o Robertu Čolini doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Robert Čolina – Za sve što bilo je

Tagged