kk šibenka šibenik - kk cibona zagreb / ht premijer liga - 2021.-2022.

KOŠARKA UŽIVO: Cibona i Šibenka igraju 1. kolo Lige za prvaka u Draženovom domu u ponedjeljak, 20. ožujka 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Cibona nije uspjela iznenaditi Cedevitu Olimpiju u Ljubljani u AdmiralBet ABA Ligi, ali Vukovi idu dalje pa će pobjedu nastojati izboriti na drugom kolosijeku i to u Draženovom domu gdje gostuje GKK Šibenka. A ta utakmice će se odigrati u ponedjeljak, 20. ožujka 2023. godine, od 19.30 sati. Dodajmo da ova utakmica u HT Premijer ligi neće biti uobičajena, jer će se nakon osnovnog dijela sezone šest najboljih momčadi natjecati u Ligi za prvaka. Tako će u toj ligi igrati, osim Cibone i Šibenke, Split, Zadar, Dubrava Furnir i Cedevita Junior.

A kao branitelj naslova, Cibona imaju dodatnu obvezu pružiti najviše od sebe kako bi obranili titulu. A to neće biti nimalo jednostavna zadaća jer i konkurenti imaju isti cilj. Jasno je da će ključni igrači morati najviše potegnuti jer se od njih s pravom najviše očekuje. Kapusta je, recimo, u Ljubljani bio na reprezentativnoj razini. A trener Sesar zasigurno očekuje da i ostali najviše pokažu kada bude najpotrebnije. Što se Šibenčana tiče, oni će u play-off krenuti neopterećeno, budući da im i sam ulazak u ovo društvo za njih predstavlja uspjeh.

Podsjetimo, igrali su Cibona i Šibenka i sredinom veljače u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića, a tada je u Draženovu domu bilo uvjerljivih 101:71 za domaćina. Dodajmo da su se prije toge ove dvije momčadi susrele i u Krešimirovu gradu, gdje su Vukovi također uvjerljivo slavili rezultatom 87:56. U svakom slučaju, favoriti su i ovaj puta, no to uvijek treba opravdati na parketu.

Cibona najavljuje pobjedu na otvorenju Lige za prvaka u sezoni 2022./2023.

“Šibenka je odlično vođena od strane kolege Damira Milačića. S druge strane nama nedostaje ozlijeđeni Aranitović, dok su još neki igrači zadobili ozljede protiv Cedevita Olimpije. No, nadam se da će oni ipak zaigrati. Očekujem dobru utakmicu i pozivam gledatelje da dođu u što većem broju. Ukratko, podržite nas u nastojanju da pobjedom započnemo Ligu za prvaka“, rekao je Josip Sesar, trener Cibone.

“Šibenčani igraju brzu i atraktivnu košarku i dobra su ekipa s kvalitetnim trenerom. Morat ćemo energetski dobro odgovoriti na njihovu trku i uvesti utakmicu u naš ritam da bismo došli do pobjede”, dodao je Cibos Marko Baković. A mi ćemo dodati da se ulaznice mogu kupiti na blagajnama KC Dražen Petrović, koje se otvaraju dva sata prije početka susreta.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Šibenka?

Prvo kolo HT Premijer ligeLige za prvaka u sezoni 2022./2023. između klubova Cibona i Šibenka igra se u Draženovom domu u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u ponedjeljak, 20. ožujka 2023. godine u 19.30 sati. A prijenos uživo ove utakmice će biti na TV kanalu Sportska televizija. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos košarkaških utakmica na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o GKK Šibenka možete naći na službenoj klupskoj mrežnoj stranici na adresi sibenka.hr. Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO LIVE STREAM: KK Cibona – GKK Šibenka | 1. kolo – HT Premijer liga – Liga za prvaka | 20.03.2023.

Tagged