trgovački centar supernova križevci | 2023.

Supernova Križevci | 16. po redu trgovački centar ove grupacije otvara se u križevačkoj Ulici Kralja Tomislava u četvrtak, 30. ožujka 2023. godine

Uz bogat i raznovrstan zabavno-glazbeni program Supernova Grupa otvara svoj 16. centar u Hrvatskoj – trgovački centar Supernova Križevci! Dodajmo, on se smjestio u Ulici Kralja Tomislava 56/A, na samom ulazu u grad i tek nekoliko minuta vožnje od centra Križevaca. A za svoje kupce i posjetitelje će na jednom mjestu nuditi trgovine poznatih modnih brendova, kozmetiku, robu široke potrošnje i prehrambenih artikala. Također, vrijedno je spomenuti da će svoje novo radno mjesto u trgovačkom centru Supernova Križevci pronaći će gotovo 100 djelatnika.

Nova, atraktivna destinacija za shopping i zabavu cijele obitelji prostire se na čak 7.044 četvornih metara. A tamo će u četvrtak, 30. ožujka, svoja vrata premijerno otvoriti brojne trgovine. To su NKD, Deichmann, Konzum, New Yorker, Sinsay, House i Cropp. I dodajmo, ubrzo nakon otvorenja svoja vrata će otvoriti i poznati modni brend Takko. Također, drogerijski lanac dm će otvoriti svoju drugu poslovnicu u Križevcima. A za posjetitelje centra izgrađenog na ukupnoj površini od 19.038 četvornih metara bit će osigurano čak 190 vanjskih parkirnih mjesta i zelena šetnica.

Supernova Križevci na dan otvorenja priprema brojna iznenađenja

Za sve posjetitelje Supernova na sam dan otvorenja, ali i tijekom cijelog nadolazećeg vikenda, priprema brojna iznenađenja, promotivne akcije te poseban sadržaj za najmlađe. A za glazbeni program pobrinut će se poznati tamburaški sastav Zlatni vez. Dodajmo da je radno vrijeme trgovačkog centra Supernova Križevci biti od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati.

Supernova grupa međunarodna je tvrtka sa sjedištem u austrijskom Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. A ovom novom investicijom u trgovački centar Supernova Križevci grupacija proširuje svoj brend na još jedan novi grad. I to ukupno deseti u Republici Hrvatskoj. Osim trgovačkim centrom u Križevcima, Supernova u Hrvatskoj upravlja centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall. O Supernova grupi više doznajte na mrežnim stranicama na adresi supernova.at.

Tagged