cibona zagreb - budućnost podgorica | aba liga

KOŠARKA UŽIVO: Cibona i podgorička Budućnost u Draženovom domu igraju susret 21. kola ABA lige u subotu, 11. ožujka 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Među ljubiteljima košarke u hrvatskoj metropoli, ali i šire, i dalje se prepričava kako je Cibona pobijedila favoriziranu Crvenu zvezdu u prošlom, 20. kolu ABA lige, no, Vukovi već igraju novu utakmicu, a novi protivnik u regionalnoj ligi je podgorički Budućnost Voli. Utakmica 21. kola se igra u Draženovom domu u subotu, 11. ožujka 2023. godine u 20 sati. Ulaznice se i ovaj puta mogu kupiti putem sustava Ulaznice.hr ili na blagajnama KC Dražen Petrović dva sata prije početka utakmice.

Što se tiče Cibosa, slavlje nakon trijumfa nad Zvezdom nije potrajalo dugo, jer se momčad morala pripremati za nadolazeće izazove. Posebice jer se ulazi u onaj dio sezone AdmiralBet ABA lige kada je svaki ishod itekako bitan jer se hvataju pozicija koje vode u play-off. Zagrepčanima je taj plasman veliki izazov, a njega će nastojati potvrditi i u ovom, predstojećem ogledu protiv Budućnosti VOLI.

Gosti iz Podgorice trenutno su treći na tablici, odmah iza vodećeg beogradskog dvojca – Partizana i Crvene zvezde. A što dovoljno govori o njihovoj snazi i rosteru kojega imaju na raspolaganju. Učinak im je 14-6 u dosadašnjih 20 odigranih utakmica, dok je Cibona 8 puta pobjeđivala i 12 puta gubila tijekom sezone u ovome natjecanju. Po svemu sudeći, za očekivati je zanimljiv susret u Košarkaškom centru Dražen Petrović. No, kladionice misle da će ovu utakmicu pobijediti Budućnost. Na njihovu pobjedu je kvota 1.25, na pobjedu Cibone 4.40, dok neriješen rezultat ima kvotu 18.00.

Josip Sesar dobro pozna predstojećeg suparnika kojeg respektira, ali i vjeruje u svoju momčad

“Očekuje nas još jedna utakmica s momčadi iz gornjeg dijela ljestvice. Budućnost igra i Eurokup, a u odnosu na početak sezone, puno bolje su zaigrali u drugom dijelu. Što se nas tiče i ovog tjedna smo imali probleme s ozlijeđenim i bolesnim igračima. Gotovo niti jednom nismo mogli sastaviti trening pet-na-pet. Međutim, pokušat ćemo utakmicu odigrati u visokom intenzitetu. Ali, protiv Podgoričana se drugačije i ne može igrati. Zato pozivam navijače u što većem broju da nas ponovno dođu podržati”, rekao je Josip Sesar, trener Cibone.

Prvotimac Cibone Sven Smajlagić izdvojio je i neke pojedince iz protivničkih redova. No isto tako je i poručio da će on i suigrači ponovno dati sve od sebe. “Bit će nam teško jer su oni kvalitetni i iskusni, a poseban naglasak bih stavio na Greena i Lecomtea. Prvi je američki bek-šuter s NBA iskustvom, dok Lecomtea poznajem još iz litvanske lige. Protiv Zvezde smo pokazali da se sa svakim možemo nositi. Veseli me i potpora naših navijača, tako da i ovom prigodom pozivam moje Zagrepčane da nas dođu podržati kako bismo još jednom pobijedili. Mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo bodove i uđemo u play-off”, rekao je Sven Smajlagić.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Budućnost VOLI?

21. kolo AdmiralBet ABA lige igra se između klubova KK Cibona Zagreb i KK Budućnost Voli Podgorica u Draženovom domu u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u subotu, 11. ožujka 2023. godine u 2o sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos ove košarkaške utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Budućnost VOLI možete naći na službenoj Facebook stranici. Prijenos ove košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged